Reklama

Reklama

Night Court

(seriál)
všechny plakáty
USA, (1984–1992), 77 h 12 min (Minutáž: 24 min)

Tvůrci:

Reinhold Weege

Hrají:

Harry Anderson, John Larroquette, Richard Moll, Charles Robinson, Markie Post, Marsha Warfield, Paula Kelly, Kelly Hu, Florence Halop, Stella Stevens (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(193)

Obsahy(1)

Night Court je americký televizní sitcom, který se vysílal na NBC od 4. ledna 1984 do 31. května 1992. Seriál se odehrává v noční směně manhattanského trestního soudu, jemuž předsedá mladý, neortodoxní soudce Harold „Harry“ T. Stone (Harry Anderson). (sator)

Recenze (3)

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (2) - 42. ročník (za rok) 1984 - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Selma Diamond, 45. ročník 1987 - Nejlepší herec ve vedlejší roli - John Larroquette ()

sator

všechny recenze uživatele

Night Court je americký televizní sitcom, který se vysílal na NBC od 4. ledna 1984 do 31. května 1992. Seriál se odehrává v noční směně manhattanského trestního soudu, jemuž předsedá mladý, neortodoxní soudce Harold „Harry“ T. Kámen (Harry Anderson ). Sérii vytvořil komediální spisovatel Reinhold Weege. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Hej blesku, kde hoří? Z tohoto seriálu jsem viděl jen pár scének na youtube. A pravdu? Rval jsem si bránici smíchy!!! Dodatek: Vystopovat tento seriál není lehké, ale při troše snahy, vůle a píle to jde. A věřte mi. Ta námaha za to stojí. Boží osmdesátková sranda. ()

Reklama

Reklama