Reklama

Reklama

Na planetě podobné Zemi je objevena zvláštní skupina dětí. (SkyShowtime)

Recenze (11)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda ťaží hlavne zo zaujímavého námetu a tiež napínavej zápletky nákazy na planéte, kde dospelí neexistujú a deti staršieho veku než sa zdá začínajú tiež vymierať. Nákaza je častým námetom vesmírnych opier a Star Trek ju spracoval veľmi dobre. ()

Reklama

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Asi se ze mě stává velký fanoušek Star Treku, protože jinak nechápu, jak jsem mohl dát této epizodě plný počet. Ano, má své chyby, ale jinak šlo o další skvělý příběh. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyhrabala se mizerná herečka Darby (dále viz. Maršál s Waynem) vůbec v kariéře z toho, že coby dospělá hrála děti? Jinak planeta, která je přesně jako Země, mohl být zajímavý nápad, ale naprosto nic z toho nevylezlo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak předně dospělí na planetě podobné Zemi nezemřeli ve válce, nýbrž je zahubila zákeřná nemoc. Dříve i později oblíbené téma o zlých dětech (a nemám ani tak na mysli Městečko prokletých) je zde pojato trochu jinak. Děti nejsou v základu zlé, jen se snaží bránit. A je zcela jedno, kolik jim ve skutečnosti je. Pokud jim žádný dospělý nemohl předat patřičné informace a zkušenosti, tak zkrátka dětmi zůstávají. A co by tak asi děti mohly dělat jiného, než hrát hry? To je přeci logické. Najít správný lék se ovšem zdá téměř nemožné! Kirk je zkušený psycholog, doktor pro změnu (pomineme-li, že nemoc ho začínala zbavovat rozumu) nezodpovědný experimentátor. Čas se krátí všem... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Miri" bola vysielaná ako ôsma, preto je niekedy označená ako S01E08. (koba)

Reklama

Reklama