Reklama

Reklama

Spockovo vedení je podrobeno zkoušce, když raketoplán uvízne na nepřátelské planetě. (SkyShowtime)

Recenze (11)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl věnovaný především logice a panu Spockovi. Napsal bych jeden z nejnapínavějších, ale to jsou téměř všechny. Vztahové drama ve vesmírných kulisách, kde se umírá. Komisař byl vzorem otravné byrokratické krysy, která, dáte-li jí moc, s chutí se všemi zatočí. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spok... obklopenej idiotama. Bylo by fakt krásný, kdyby do protikladu k chladné logice bylo někdy dané něco jiného, než doslova stupidní pocitečky (který sou v kontextu situace naprosto nepatřičný, zvlášť pro trénované astronauty hvězdné flotily v krizové situaci). Plus by nebylo od věci, kdyby scénáristé co chtějí rozebírat logiku třeba... znali rozdíl mezi logikou a natvrdlostí :( ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spock velí raketoplánu, ktorý sa stratí v iontovej búrke a skončí na neznámej planéte, kde vysadok ohrozuje agresívny tvor. Spock je studený ako cencul a čudujem sa, že s nim nikto iný nesúhlasí-vsetci sú predsa trénovani vedci a astronauti-mali by sa opierať o logiku. Páčilo sa mi ako Spock na konci vystrelil naslepo a ako si ho doberajú Kirk a Kostra pri podobných situáciách. ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu nechápu ty, co si stěžují na Remaster verzi a že tato utrpěla nejvíce. Ano, tato epizoda je nejvíce "CGI-heavy", tak je logické, že těch úprav bylo nejvíce. Ale tyto úpravy jsou udělány velice kvalitně a zejména citlivě, na atmosféře to pouze přidává a ničeho neubírá. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "The Galileo Seven" bola vysielaná ako šestnásta, preto je niekedy označená ako S01E16. (koba)

Reklama

Reklama