Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Enterprise přistane na planetě, aby tam navázala diplomatické vztahy. (SkyShowtime)

Recenze (11)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ad 1 - VŮBEC sem nečekal že bych narazil na originální SF námět, co jsem ještě neznal. ad 2 - ta myšlenka i zpracování byly naprosto excelentní; ten koncept skrývá skutečné morální dilema, které není jen na oko, a napříč dílem ho skutečně prozkoumali a ukázali z obou stran. Samozřejmě, má to nějaký závěr, co je prezentovaný jako "správný" - a je podložený i silnými argumenty, ale zároveň tam je dáno i dost prostoru na to, aby se divák ptal "skutečně?". Tohle je u mě naprosto top SF záležitost, přesně to, co, o čem a jak má SF bejt. ()

Reklama

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Enterprise narazí na planétu, ktorá vedie so svojimi susedmi vojnu skrz pocitace - tie rozhodujú o množstve obetí a ľudia sa nechajú dobrovoľne usmrtiť. Kirk s vysadkom je v pasci po tom co počítač rozhodne, že Enterprise bola zasiahnuta a posádka musí zomrieť. Tento diel je malo akčný, je skôr ukecany. Páčil sa mi Kirkov monológ o mieri. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temný příběh o tom, jak vést nekonečnou válku. Válka je špinavá, destruktivní, plná bolesti a smrti. Dvě planety ovšem přišly na to, jak ji vést čistě a ohleduplně. Ohleduplně? A ty miliony mrtvých? A pak si do toho přiletí jakási Enterprise a celou tu vymakanou strategii rozmetá... Krásnou třešničkou na výbušném dortu je Barbara Babcocková. p.s. nové speciální efekty téhle epizodě sluší. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama