Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Enterprise je poslána do těžařské kolonie terorizované tajemným monstrem. (SkyShowtime)

Recenze (11)

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně napsaný díl. Zabiják horníků a jak najít řešení. Spock má sice svou teorii, jenže po zpochybnění její části si zbytek radši zatím nechá pro sebe: "Již jsem doktorovi poskytl dostatečný důvod k pobavení." Co se týče kulis a příšery... no, představte si, že jste v divadle. Tam, stejně jako tady, musí být herec schopný věrohodně si popovídat i s kusem koberce. Digitál tehdy prostě neměli a moc peněz na výpravu taky ne. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Pane Spocku, máme na výběr. Smrt zadušením nebo smrt z ozáření." Členové posádky se tentokrát utkají s monstrem, které zabíjí rychle pomocí kyseliny, a vypadá to, že je nezranitelné. Sci-fi horor odehrávající se v nekonečných podzemních tunelech má napětí a jako vždy zdánlivě neřešitelný konec. A zatímco Spock má snahu tvora zachránit, kapitán má jasno! Tedy do té doby, než... ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto brilantní epizoda ve které se ve snad nejlepším možném poměru mísí vše co dělá star trek star trekem. Chemie mezi postavami, akce (zde až téměř alienovského typu), vrstevnatý příběh s inteligentní myšlenkou, jemný humor.. Prostě paráda a jeden z mých nejoblíbenějších star trekových dílů (jakože i v rámci Nové Generace). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "The Devil in the Dark" bola vysielaná ako dvadsiata piata, preto je niekedy označená ako S01E25. (koba)

Reklama

Reklama