Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina androidů pracujících pro Kirkova starého nepřítele Harryho Mudda se zmocní USS Enterprise. (SkyShowtime)

Recenze (11)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak,jak zde přítomní napsali.A vrchol Mudda je tedy v TASce.Pro mě rozhodně,jeho díly stoupají.Dřív jsem ho nesnášel,dnes ho též žeru.On je prostě neuvěřitelný! A ne, fakt se nedivím, ze utekl pred tou svou uchvatnou zenou. Haha. Jeste ze, nemeli deti. I kdyz....v Kelvin timeline má polobajoranskou sexy dceru.;-) ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muddovu epizodu z první série nějak zvlášť nemusím, ale tentokrát jsem si to vyloženě užil.. Když se Harry objeví, je jasný, že půjde o díl poněkud odlehčený. Je to totiž sice hajzl, ale není vyloženě zlý, takže posádka řeší spíše velké trable než otázky života a smrti.. Crazy poslední třetinka kdy ve finishi posádka zavaří obvody supermozku za pomoci paradoxu lháře je už na hranici guilty plesure. ()

Reklama

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud byste to chtěli brát vážně, byl Muddův návrat mnohem lepší v kreslené verzi (Elixír lásky) a možná dokonce i v Discovery. Tohle začíná ještě seriózně, jenže pak se to vyvine v díl tak odlehčený, že je až na hranici parodie. V tomhle směru ano, takže pokud chcete, vezměte ho jako tenhle druh žánru a pobavte se. Jinak doporučuju vynechat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod začíná špičkováním mezi Spockem a McCoyem, což není nic proti tomu, jak se začne hašteřit posádka Enterprise na planetě patřící androidům. Mudd je děsnej a nesnesitelnej parchant, co umí pěkně lézt na nervy, avšak závěrečná scénka s ním, kdy posádka na něj oddaně myslela, je nakonec nejzábavnější. Člověk se na rozdíl od jiných strojů, robotů a androidů dokáže bez problémů chovat iracionálně, což těší především Spocka, který tak má na lodi práce nad hlavu... ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek vypadá super. Pak se objeví Mudd a klesne to na "ucházející". Pak tam je ten twist a... objeví se super klasické SF téma...a je to zas dobrý, jen tam bohužel je ten Mudd, se kterym mi to nějak nejde dohromady :/ To téma je teda bohužel dneska už, minimálně v téhle podobě, přežité, takže si ho člověk užije spíš jako procházku SF historií, ale zpracované je dobře. Plus další trochu jiná ukázka toho jak si v šedesátkách představovali budoucnost počítačů, která je opět zároveň zajímavě trefná a zároveň zábavně naivně úplně mimo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "I, Mudd" bola vysielaná ako ôsma, preto je niekedy označená ako S02E08. (koba)

Reklama

Reklama