Reklama

Reklama

Obsahy(1)

USS Enterprise zkoumá zmizení na planetě připomínající Římskou říši. (SkyShowtime)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rímske impérium v 20. storočí. Zaujímavý, aj keď štylisticky nie celkom dopracovaný námet. Záver pekne akčný. Scotty opäť dostáva pochvalu za nedodržaný príkaz. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Římani se samopaly (konkrétně dánský Madsen M50) a televizí. Ačkoli zajímavý námět, dějově nic moc až na pár vtipných momentů. Futuristické auto Jupiter 8 je skutečný prototyp The Reactor, s motorem Chevrolet uloženým v šasi Citroenu DS. Ani Spock není neomylný, jeho počty mrtvých ve světových válkách jsou hodně podhodnocené (hlavně v té třetí). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá společnost držená násilím se nakonec rozpadne, což dějiny dokazují neustále. I zdejší, byť technicky vyspělý Řím je už za zenitem. Našinci se asi bude zdát náboženský motiv přitažený z vlasy, leč Američané to jistě vidí zcela jinak. A zatímco doktor se Spockem úpí ve vězení, kapitán si užívá s blonďatou čubkou. Ale všeho do času.... ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu zajímavý nápad. Empire TV rulezzz! Mohlo to býti i za 5, pokud by to scénáristé nepodělali (a mě nenaběhla pokaždé žíla na spánku) tím zasr. Křesťanstvím. :-/ ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Bread and Circuses" bola vysielaná ako dvadsiata piata, preto je niekedy označená ako S02E25. (koba)

Reklama

Reklama