Reklama

Reklama

John Doe

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2002–2003), 15 h 3 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Dominic Purcell, John Marshall Jones, Jayne Brook, William Forsythe, Rekha Sharma, Sprague Grayden, Karin Konoval, Meshach Peters, David Lewis (více)
(další profese)

Epizody(21)

Obsahy(1)

John Doe (Dominic Purcell - hvězda serálového hitu "Prison Break") se jednoho dne probudí nahý na pustém ostrově. Neví jak se tam dostal, jak se jmenuje ani kdo vlastně je. Při své cestě za sebepoznáním se setkává s detektivem, kterému pomáhá s různými případy a postupně odhaluje svou minulost. (Pierek)

Recenze (4)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Priemerná záležitosť ktorá uviazla na polceste medzi krimimálkou a mysterióznym serialom. Od kvalitných epizód k slabším, naviac s logickými kiksami a podivným vyústením, ktoré síce nemožno považovať za zlé ale ako cliffhanger na ďalšiu sériu by fungovalo lepšie. To však nie je priamo chybou tvorcov, lenže ani smer ktorým sa pred zrušením chceli vydať mi vzhľadom ku konceptu seriálu veľmi nesedí. Purcellovi však v roli Johna Doe len ťažko niečo vyčítať a neskôr by sme sa možno dočkali veľkých vecí... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Ked pisu, ze JD vie vsetko, neprehanaju. Vie adresy, statisticke udaje vratane najmensich, hesla, princip lietania v helikoptere, kolko orechov ide do nutely, aku hlboku stopu zanecha 60kilovy clovek etc ("...To je binarni kod pro MS-Dos!"). Len si nepamata nic ohladne seba, co ho samozrejme velmi trapi. Trapi ho to ale velmi nahlas, co spolu s Purcellovym herectvom / mimikou je chvilami skor otravne; rozprava skoro vkuse, ak nie nahlas, aspon v duchu sam so sebou... ()

Reklama

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Nevím věci, které bych vědět měl, ale vím věci, které bych vědět neměl... Začátek seriálu je trochu slabší, občas si člověk všimne jasných nesrovnalostí, Dominic Purcell rovněž ještě není tak dobrý jako v Prison Break, ale když přivřete oko, je to celkem zajímavé a postupně se to rozjíždí (odkrýváním fragmentů minulosti). Svým způsobem je to něco jako The Mentalist, jen John Doe se netváří jakoby to všechno jen nějak uhodnul, ale všechno si podkládá fakty, statistikami, atd. Edit: od konce jsem čekal něco jiného, velmi překvapivé, avšak seriál byl ukončen, takže ač by se dalo slušně navázat, pokračování už se nedočkáme... ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

taky stred. zaujimavy napad, celkom napinave rozluzlovanie akurat vadi prilisny doraz na epizodnost. john doe, chlapik, ktory vie vsetko, totalne vsetko akurat akosi zabudol kto je a preco sa jedneho rana prebudil nahy a nic si nepamata. ()

Galerie (12)

Související novinky

Sisto bude sčítavať ľud

Sisto bude sčítavať ľud

30.05.2005

Michelle Maxwell MacLaren, režisérka zanedbateľného množstva epizód televíznych seriálov ako "Akty X" alebo "John Doe", nakrúti celovečerný thriller POPULATION 436. Hviezda čiernohumornej HBO sérieu … (více)

Reklama

Reklama