Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

Greg25 

všechny recenze uživatele

50%, u JAGa snad nejvíce ze všech seriálů záleží na tom, na který díl zrovna narazíte. U některých dílů se nudíte natolik, že byste si nudou ukousali nehty a z toho vidíte díl, plný vtipů, hlášek, soudních přelíčení a v neposlední řadě také akce. O hercích snad jen tolik, že na seriál hrají velmi slušně. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Bez Catherine Bellové by to bylo úplně k nekoukání. I takhle nejde o víc než o vymakanej náborovej seriál z prostředí stíhaček a letadlových lodí. Ale svýho času jsem viděl mraky dílů, a jediná scéna, která mi doteď uvízla v paměti, když Sarah MacKenziovou v jednom baru balila lesbička. Ale o tom ten seriál (bohužel!) nebyl. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Mými očky viděno několik dílů, takže si hodnocení mohu dovolit. Bohužel, ale nebude moc dobré. Tento seriál nemá co nabídnout. Pro maniaky do letadel možná ano, ale co ostatní? Ti se musí nudit. Hodnocení zde na CSFD je velmi rozporuplné. Výkony některých představitelů jsou rozhodně za očekáváním. Čekal jsem více. Prostředí s letadly vypadá dobře, ale to je to jediné co mohu pochválit. Tento seriál prostě patří k méně povedeným. Hodnocení je z mého pohledu podrpůměrné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

__JAG: 9.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,551,787 //počet predaných kusov 39,078 ║ __JAG: 10.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $234,944 //počet predaných kusov 47,083 ║ __Vojenská generálna prokuratúra na čele s Davidom James Elliotom ako Harmonom Rabbom ma vždy vedela svojími súdnymi spormy upútať, aj za doprovodu sympatickej Catherine Bell ako Sarah MacKenzie, veru bolo na čo pozerať a hlavne nenudilo to žiadnou fádnosťou, taký iný druh v štýle Aktov-X. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že takovou snůšku kravin už jsem dlouho neslyšela (a po zhlédnutí první řady musím říci, že ani neviděla) a protože i chlapů znám hezčích než Harmon Rabb jr. (nejen na plátně ale i v životě) taky celkem dost, projevila jsem při tomto svém hodnocení velmi vysokou ale skutečně velmi vysokou dávku shovívavosti. No, jsem si vědoma toho, že jsem blbá, ale když ono se na to fakt moc hezky kouká a přiznávám, že se mi to i líbí, jelikož mám pro bílé, šedé, modré, béžové uniformy jakousi slabost... :-)) ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • Námorného poručíka Laslavica - veliteľa špeciálneho oddielu námorných tuleňov - hral Christopher "Cade" Courtley, bývalý poručík amerického námorníctva, ktorý reálne slúžil v jednotke námorných tuleňov SEAL. (koba)
  • JAG (zkratka pro Judge Advocate General - úřad vojenské prokuratury) je skupina důstojníků, kteří jako právníci vyšetřují, žalují i obhajují ty, kteří jsou v armádě obviněni ze zločinu, včetně vraždy, velezrady a terorismu. (artuš)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama