Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

Heraldika 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál, byť jakkoliv pro mě nesnesitelný, miloval můj neskutečně vzdělaný dědeček. Vypnul svůj mozek chemika a prostě se nechal bavit. Tak si ho pamatuju, v křesle s brýlemi na nose. Dnes je to přesně 10 let, co mi odešel, takže teď to bude jeden soukromý vzkaz tam někam: Stando, ahoj. Chybíš.. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Po poměrně ucházejícím pilotním filmu jsem byl navnaděn, ale již během první série se dostavilo zklamání. Tahle námořnictvo propagující série není vyloženě špatná a v nejhorším se dá nějakej ten díl přežít, ale zabíjet čas se dá i zajímavěji. Herecké obsazení sází na atraktivitu a postavy na uhlazenost a nezbytnou spravedlnost. Díly se pak příležitostně tuní záběry na vojenskou/námořní/leteckou techniku a některé z dílů byly i originální. Kdyby to zařízli po první sérii, bylo by to také za 3, ale s postupujícími sériemi, jako obvykle, kvalita klesla. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice vojáků/vyšetřovatelů je v podstatě tím jediným zajímavým na celém seriálu, protože jinak je to dost průměrný, až podprůměrný, počin, který v podstatě nemá divákovi co nabídnout. To specifické prostředí je dokonce možná na škodu, protože o tom vlastně nikdo nic neví, takže se s tím ani pořádně nemůže sžít. 50% ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Do té doby než se to zvrhlo v nechtěnou frašku - americký poručík lítá po celém Rusku a hledá svého otce, který byl sestřelen před cca 20 lety - bylo to aspoň koukatelné. Náborovost celého seriálu ani tak nevadila. Už jenom kvůli té znělce by se na ten seriál nemělo zapomínat, však na zbytek každého dílu klidně zapomenout můžete. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál si pamatuji z dob, kdy jsem byl ještě malý. Vzpomínám si však, že kdykoliv jsem uslyšel tu trapnou znělku okamžitě jsem přepínal, a to bylo přepínání o dost komplikovanější a k jeho uskutečnění bylo potřeba vykonat výrazně větší práci, když nebyl dálkový ovladač. Tohle je pro mě jednoznačný zástupce odpadu a kdo to hodnotí jinak, tak mám vážné důvody pochybovat o jeho zdraví. ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • Když se Tony, Gibbs a Abby baví o důkazech, zazní název baru „Benzinger“. Tony se zeptá, jestli se nejedná o kouzlo. Má na mysli kouzlo Brisingr z fantasy série „Odkaz Dračích jezdců“. (Karlosik_4)
  • Námorná poručíčka (Lieutenant) Harriet Simsová (Karri Turner) má v scénach odohrávajúcich sa v súdnej sieni dôstojnícke výložky námorného mladšieho poručíka (Lieutenant (j.g.)). (koba)
  • Producenti stanice CBS po první řadě seriálu usoudili, že se seriál nevyplácí, a jeho další natáčení zastavili. Vzápětí práva zakoupila konkurenční televizní stanice NBC a v seriálu pokračovala. (Mafyn)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama