Reklama

Reklama

S dětmi na krku

(seriál)
  • USA Grounded for Life
Komedie / Rodinný
USA, (2001–2005), 33 h 27 min (Minutáž: 21–23 min)

Hudba:

Ben Vaughn

Hrají:

Donal Logue, Megyn Price, Kevin Corrigan, Lynsey Bartilson, Griffin Frazen, Jake Burbage, Bret Harrison, Richard Riehle, Miriam Flynn, Mike Vogel (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Hned po střední škole zjistila přítelkyně Seana Finnertyho Claudia, že je těhotná. Teď jsou manželé a Sean ve svých dvaatřiceti letech, se čtrnáctiletou dcerou a dvěma malými syny, vede neustálý zápas mezi zásadní potřebou být zodpovědný a zoufalou touhou být nezodpovědný.  Nástrahy rčení "když děti mají děti" je nejvýstižnějším popisem tohoto komediálního seriálu. Přítelkyně Seana Finnertyho Claudia hned po střední škole zjistila, že je těhotná. Z irského katolického páru jsou teď manželé a se svými třemi dětmi Lily, Jimmym a Henrym žijí na Staten Islandu v New Yorku. Často se u nich na návštěvu zastaví Seanův bratr - povaleč Eddie, nebo kritický otec Walt a téměř vždy způsobí větší či menší katastrofu. Manželé Finnertyovi absolutně nesplňují požadavky na rodiče - nevědí jak vést domácnost, neumějí nastolit pravidla ani udržet disciplínu. A ve výsledku jsou jejich děti více dospělými než oni sami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

carly 

všechny recenze uživatele

milo dysfunkčná rodinka a zaujímavé pojatie, keď sme sa o tom, čo sa stalo, dozvedeli z rôznych phľadov a obvykle od konca. zabávala som sa ()

Týnidlo 

všechny recenze uživatele

Skvělej seriál, který jsem objevila jen tak čirou náhodou na HBO a dostal mě! Hlava rodiny, která vždycky vyvede takovou hovadinu, že se může postavit do řady za Homera Simpsona. Dcera prudérní puberťák, prostřední syn střevo a nejmladší syn ještě větší střevo. Manželka doplňuje manžela, občas ho sprdne, ale největší korunu celý týhle skvělý komedii dodává brácha, nebo-li strýček Eddie. Jeho hlášky jsou naprosto dokonalý:D:D a třešničku na dortu přidává dědeček. Brilantní! ()

Reklama

balone 

všechny recenze uživatele

Zase jedna z těch komedií o rodině o tradičních věcech, držící se schématu, neurazí, nenadchne. Co je možná trochu odlišné od ostatních podobných seriálů je, že si tam režiséři hrajou s časem, kdy se řeší nějaký problém v přítomnosti, ale události, jak k tomu problému došlo, se odehrává útržkově vyprávěním členů v minulosti. ()

VUCAKO 

všechny recenze uživatele

Po celé 1. sezóně nechávám 4*, tento seriál si je zaslouží. Zatím tam nebyly vyloženě slabé episody, většinou jsem se dost bavil. V podstatě všechny hlavní postavy jsou příjemné .. dobrý casting. Nesmíte teda být intolerantní a musíte chápat, že existuje něco jako katolická víra a "morálka". I když o tom je to jenom malinko. ()

Pompeius 

všechny recenze uživatele

Mile praštěné a zábavné více než třeba mile rodinná Taková normální rodinka. Cholerický otec v podáni Donalda Logue absolutně vede, zato jeho nezodpovědný bratr je takové klišé; každý sitcom musí mít svého praštěného vola/exota, který se ale jen málokdy opravdu vyvede (Barney nebo Sheldon). ()

Galerie (143)

Reklama

Reklama