Reklama

Reklama

Nová dobrodružství Robina Hooda

(seriál)
  • Francie Les Nouvelles Aventures de Robin des bois (více)
Francie / USA, (1997–1999), 39 h (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Matthew Porretta, John Bradley, Anna Galvin, Martyn Ellis, Richard Ashton, Christopher Lee, Richard Norton, Christopher Villiers, Robert Addie (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Robin Hood a jeho parta bojovníků, do níž patří krásná Mariana, mnich Tuck a malý John, okrádá bohaté a dává chudým. Bojují se zlem a stvůrami. Jejich největší nepřátelé jsou šerif z Nottinghamu a princ John. (darek kartac)

Recenze (9)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ale nebylo to tak hrozné, až na děsivě upravené a nagelované (!) hlavní postavy. Občas to dokonce byla i zábava, trochu to připomínalo Hercula. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jen proto, že Matthew Poretta, sociální to představitel zdejšího pokusu o kultovního anglického hrdinu, hrál vtipně Willa Scarleta v Bláznivém Příběhu Robina Hooda, dostane tenhle seriál jednu hvězdu, a ne to co si zaslouží. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

U zlaté Xeny a muskulaturního Herkula, kdo tohle vymyslel? Nedávno jsem šel kolem hračkářství, kde měli výjev sestavený z Lega. Byla to středověká edice zasazená do světa Robina Hooda. Situované to bylo do hodovního sálu a šlo o souboj Robina se šerifem. I přes nespornou umělost a vyumělkovanost této "scény" to bylo stokrát zajímavější, dynamičtější, akčnější, promyšlenější i procítěněji zaranžované než tato neskutečná chujovina. Červený Marianin "ohoz" mě ve snech straší dodnes. Nemám co bych více dodal. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama