Reklama

Reklama

P.U.L.S.E. Live at Earls Court 20.10.94, London

(koncert)
  • Velká Británie Pink Floyd: P. U. L. S. E. Live at Earls Court (více)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1994, 145 min (Alternativní 47 min)

Obsahy(1)

Koncert z posledního turné Pink Floyd, k desce "The Division Bell", zachycuje skupinu v londýnské hale Earls Court. Pink Floyd zahráli jak novější skladby, tak i starší osvědčené kousky. Hlavní lahůdkou koncertu je jeho druhá půle, ve které se dočkáme přehrání celého legendárního alba "Dark Side of the Moon". Pro každého fanouška Pink Floyd je zhlédnutí koncertu povinností, pro ostatní velmi příjemné seznámení s hudbou téhle anglické skupiny. (PinPrick)

(více)

Recenze (60)

willow666 

všechny recenze uživatele

No samozřejmě. Mistrovské zpracování dokonalé hudby, mých nejmilovanějších písní stejně milované skupiny. Ne, není to jejich nejlepší koncert. Já osobně preferuji ty starší nahrávky, watersovskou a barrettovskou éru. Ale protože Waters spolupracoval (aspoň trochu) i na tomhle turné, protože jejich hudbě roky nijak neubírají, a protože i světelná show byla bezchybná, plný počet je na místě. ()

Martin79 

všechny recenze uživatele

Perfektní koncert, na který se dá dívat i opakovaně po letech a nic neztrácí ze své působnosti, protože je hlavně nadčasový, i když je pravda, že některé starší skladby chybí (mi osobně Hey You), jinak, ale 100% jak vyšitých. David Gilmour ve své asi nejlepší formě a jak už kdosi napsal šlape to i bez Waterse. Společně s Queeny ve Wembley nejlepší koncert co jsem kdy viděl. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol živé hudby, monstrózní světelná show, výborný hudebníci, skvělý výběr největších hitů a a hlavně legendární David Gilmour. Tohle dvd je ozdobou a králem mé sbírky v poličce. Tomuhle se prostě nedá absolutně nic vytknout, absolutní vrchol, atmosféra se dá krájet, husina až na zádeli a navíc je to perfektně nazvučené, už mě žádný superlativ nenapadá, Pink Floyd je prostě TOP. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Neskutečně působivá surrealistická hudba poskládaná a rafinovaně koncentrovaná ve velkolepém show. Nejúžasnější jsou instrumentálky bez textů, to je výtvarné umění v tónech! (přiznám se, že texty raději nechci znát). Pink Floyd pro mne zůstávají absolutně nejlepší, nejzajímavější rockovou skupinou mého mládí... se všemi výhradami a nebezpečími, kterých je třeba se vyvarovat. ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé video s tak neuvěřitelnou atmosférou, že se ani nechce věřit (nejen Gilmourovo sólo v Comfortably Numb, které považuji za jedno nejlepších, co jsem kdy slyšel). Orgie jak zvukové tak vizuální - světla a laser show, jaké jsem ještě nikde neviděl. Naprosto specifická hudba s bezchybnými hudebníky. A to vše činí tento DVD koncert tím nejlepším, který kdy byl stvořen. K tomu není moc co dodat, to se nedá vyjádřit slovy, na to se musí koukat, to se musí prožít. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama