Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

tetka betka 

všechny recenze uživatele

Videla som všetky diely, každý jeden sa mi páčil. Na tomto seriáli ma zaujalo to, že tam nie je až tak moc sci-fi, ako v ostatných Bruckheimerových kriminálkach (okrem Cold Case, tomu tiež nie je čo vytknúť) a že nie vždy to skončí happy-endom. Nie že by som bola taká bezcitná, ale pridávalo to na realite. Herecké obsadenie taktiež super. Škoda, že sa toho nenatočilo viac. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Druhý tohtoročný novácký seriál "od Bruckheimera". Jde tu o poněkud poctivější detektivní práci než ve všech CSI, kde když už dojdou scénáristům nápady, vše vyřeší buď zázračný počítačový program schopný zaostřit na fotce v odrazu v zrcadle jinou fotku nebo ještě zázračnější plexisklová krabice s kouřem, a to se cení. Ale nějak mě to prostě nechytlo...asi jsem příliš ovládán pozlátkem:) Ode mě 60%. PS: Poppy je minimálně na 90%;) ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hlavně z počátku to byl velmi zajímavý seriál o lidech, kteří zmizeli beze stopy, ačkoliv k tomu neměli žádný zřejmý důvod. Ten důvod odkrylo až vyšetřování a ať už se jednalo o únosy, útěky nebo vražby, bylo to vždy napínavé. Postupem času se nápady začaly samozřejmě opakovat, ale pro člověka, který seriál nesleduje pravidelně, je to stále koukatelné. ()

HaninaHope79 

všechny recenze uživatele

Já na kriminálky zrovna moc nejsem, ale tuhle mám hodně ráda i postavu Jacka Malona. Někdy mi přijde, že Jack často jedná na vlastní pěst a porušuje zákony, předpisy. To jen díky tomu, že ho tlačí čas, aby našel pohřešované osoby. Někdy i ostatní agenti dělají při vyšetřování chyby, ale líbí se mi, jak jako tým všichni drží spolu. To se jen tak někde nevidí. S Jackem a Samanthou je to napnutý až do poslední chvíle. Musíte si na rozuzlení jejich zvláštního vztahu počkat až do 7. série. Když by tam bylo více milostných scén, byla by z toho i fajn telenovela. Bohužel se tam více zaměřují na krimi případy a tak je to takový neurčitý, což je docela škoda. 5 hvězdiček za to, že jsem po letech viděla všechny díly a že si na některé ještě vzpomínám. Většinu z nich jsem viděla kdysi dávno v televizi. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som zopár častí a tie ma upútali o niečo viac, ako ostatné Bruckheimerove cool kriminálne seriály. Dôvod je prostý, hľadanie nezvestnej osoby a postupné rozplietanie jej súkromných a pracovných vzťahov je originálnejšie, ako riešenie vraždy, pretože tých je v tv neúrekom. Občas to má aj hlbšiu myšlienku, občas je to iba klasický televízny triler. Ak by som si musel vybrať, ktorý Bruckiho krimi seriál mám sledovať, bol by to asi tento a Odložené prípady. ()

Galerie (543)

Zajímavosti (8)

  • Ve čtvrté epizodě třetí řady s názvem "Nahoru dolu" jdou vyšetřovatelé do bytu chůvy, o které se domnívají, že unesla novorozeně. Na zdi jejího pokoje je možné všimnout si plakátu s Ashtonem Kutcherem. (fleker)

Reklama

Reklama