Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Nediro 

všechny recenze uživatele

Průměrná detektivka. Jack Malone a jeho tým vyšetřuje zmizení beze stopy. Pozitivně beru fakt, že se zde střídají dobré konce s těmi špatnými, tedy že pohřešovaná osoba je v jednom díle nalezena živá a zdravá a třeba v tom dalším jí nejdou mrtvou. Divák si tak nemůže být nikdy jist, zda obeť bude zachráněna či ne. Tři hvězdy. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hlavně z počátku to byl velmi zajímavý seriál o lidech, kteří zmizeli beze stopy, ačkoliv k tomu neměli žádný zřejmý důvod. Ten důvod odkrylo až vyšetřování a ať už se jednalo o únosy, útěky nebo vražby, bylo to vždy napínavé. Postupem času se nápady začaly samozřejmě opakovat, ale pro člověka, který seriál nesleduje pravidelně, je to stále koukatelné. ()

Reklama

Davej 

všechny recenze uživatele

Seriál bez velkých slov, bez efektů- Prostě reálný. To je to, co se mi na Without a trace líbí. Má toho hodně společného s CSI: Las Vegas. Stejný producent, opět tým vyšetřovatelů (ve skutečnosti se totiž moc na dva parťáky, ať si kriminálky z 80tých let ukazují, co chtějí, nehraje) a výše zmíněná realističnost. Nikdy nekončí To be continued... Ze začátku jsem ho taky vnímal jen jako menšího bratříčka slavnější série. Ale s postupem času získává na kvalitě a já mu přicházím na chuť. Další věc, kterou vítám- a kterou zas možná někteří nedokáží rozdýchat- je téměř úplné odosobnění vyšetřovatelů. Těžko můžeme říct, že sledujeme tým kamarádů. Těžko bychom o jednotlivých vyšetřovatelích mohli napsat víc než jeden řádek. Vlastně je neznáme. A i když čas od času na sebe něco málo odhalí, nevnucují nám své životní příběhy na úkor svého vyšetřování. A to jako bývalý divák Akt X vnímám jako výrazné pozitivum:) ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších krimi seriálů,co znám.Každý díl je jinak uspořádaný,což je dobře.Nejsou všechny na jedno brdo.Pár dílům bych dal klidně i pět hvězdiček,protože děj byl prostě famozní a v dílu byla i dobrá hudba.Ale jsou zase díly,kdy bych to nejradši vypnul.Nuda,nuda a nuda.Anthony LaPaglia je výborný v roli Jacka Maloneho.Hodnocení:4* a 75% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som zopár častí a tie ma upútali o niečo viac, ako ostatné Bruckheimerove cool kriminálne seriály. Dôvod je prostý, hľadanie nezvestnej osoby a postupné rozplietanie jej súkromných a pracovných vzťahov je originálnejšie, ako riešenie vraždy, pretože tých je v tv neúrekom. Občas to má aj hlbšiu myšlienku, občas je to iba klasický televízny triler. Ak by som si musel vybrať, ktorý Bruckiho krimi seriál mám sledovať, bol by to asi tento a Odložené prípady. ()

Galerie (543)

Zajímavosti (8)

  • Během každé epizody běží 15-tisekundový klip, který žádá veřejnost o pomoc při hledání skutečně pohřešovaných osob. FBI poskytuje fotku a informace o pohřešovaném, které potom v klipu čtou někteří z představitelů hlavních rolí v seriálu. (ČSFD)
  • Budova, kterou je možné vidět v závěru epizody "Okamžik smrti", je využívána také jako policejní ředitelství v seriálu Odložené případy (od r. 2003). (Fevas)

Reklama

Reklama