Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

já v tomhle případě půjdu trochu proti proudu.Po prvním strašidelném díle jsem očekával velký špatný a ani jsem nečekal že to budu schopný dokoukat,ale opak je pravdou.Jasně,ani druhý Špindl není dobrý film,ale ani zdaleka mi nevadil tolik jako jednička.I přes místy toporné dialogy a navzdory tomu,že často působí jako slepenec náhodných scén a záběrů totiž tu a tam vykoukne dobrý a povedený vtip a nakonec těch 109 minut uteklo rychleji než sem čekal.Samozřejmě i nadále nevěřím tomu,že největším lamačem dívčích srdcí a dobyvatelem dámských kalhotek by měl být někdo jako Kohák (popřípadě Roman Skamene),ale co už...40% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Během 48 hodin jsem dal Můj příběh, Román pro pokročilé a tento Špindl 2, a trochu se mi udělalo nevolno při představě, že tohle je reprezentace české kimematografie roku 2019. To i Slováci se svými třemi filmy za rok se o něco snaží. Špindl II. je z těch tří bezkonkurenčně nejslabší - Můj příběh se snažil závažným tématem, Román pro pokročilé měl Vašuta a Čvančarovou, Špindl II. má jen pár hezkých záběrů přírody jinak je to permanentní pokus o cosi vtipného každou sekundu, ale výsledkem je něco suchopádného, kdy jsem se nakonec zasmál u dvou nejprimitivnějších věcí, kdy tvůrci po kameňákovsku útočí na ty nejnižší pudy humoru ( " můžete dýchat penisem" ). Jedna hvězda za přírodu a jedinou snesitelnou příjemnou linku Hanka Vágnerová vs. Filip Blažek. ()

Reklama

notozjano 

všechny recenze uživatele

No, no, no. . . Zas taková hrůza to není. Série odpadů, které tady ten film čelí, je podle mně dost nekompromisní, až trochu přehnaná. Jedná se o český film a tak se opravdu nedá čekat výkony of Hollywood. Já se bavil a tím film splnil moje očekávání. První díl byl o malinko lepší, ale i tohle pokračování se dalo v pohodě usedět. :) ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Na české filmy som zvyčajne hodný, a jejich neduhy nedávam až tak zožrať. Ono ale neduhy a neduhy sú tady rozdiel. V určitých momentoch (a že ich nie je niekdy málo) pozná aj laik , že ide o špatný film. Z hľadiska filmárčiny, tak i z divákovej polohy, kde mu jasne dáva najavo, že to nemá hlavu a patu. ...O tom, že film poriadne za 109 minút nerozosmial snáď nemusím príliš rozoberať. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jedničku si už tak nepamatuju a je škoda, že Nova neodvysílala oba díly postupně za sebou. Mám jen pocit, že se mi moc nelíbila. Druhý díl Špindlu mě neuvěřitelně překvapil. Ovšem úvodem třeba říct, že Špindl 2 mate tělem. Rozhodně se nejedná o nijak závratně dobrou komedii. Pokud přimhouříme obě oči tak tragikomedie by byla správným zařazením. Mě se líbilo množství hlášek, které ale mohly být lepší, kdyby byly lépe zahrané a ještě lépe sestříhané. Například Roman Blumaier prostě samotnou vtipnost svých výstupů kazil. Samotná "komedie", kdyby nepojednávala o více osudech, dost by mi připomínala film Pepa, na kterém se Jaroslav Sauer také podílel. I tam se jednalo o takovou komedii nekomedii, která měla tragikomické prvky. A též ode mě dostala tři hvězdy. Jednotlivé zápletky totiž mnohdy nejsou úsměvné, až na pár výjimek, ale spíš k zamyšlení. Jinak výborná hudba a skvělí herci, které mám rád, takže z tohoto pohledu fajn vysokohorský film, u kterého se bouchat smíchy nebudete, ale rozhodně bych věřil, že někoho přiměje zamyslet se nad svým životem. Překvapivě cítím, že dvojka je lepší než jednička i když je z úplně jiného těsta než z jakého to tvůrci asi zamýšleli upéct. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama