Reklama

Reklama

Powerpuff Girls

(seriál)
  • Česko Raketové holky (více)
USA / Hongkong, (1998–2005), 29 h (Minutáž: 19–26 min)

Tvůrci:

Craig McCracken
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(78)

V městečku Townswille bydlí tři dívky naprosto rozdílných povah. Každá z nich je obdařena nějakou zvláštní vlastností. Vzájemně se tak velmi dobře doplňují a v boji s nepřítelem vytvářejí silný tým... (TV Prima)

Recenze (44)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bohužel jeden z mála novějších MTV seriálů pro děcka, který absolutně nechápu. Rozhodně bych jej nikdy nepustil svým budoucím (?) náctiletým ratolestem! Děti by si v ranném věku měly z něčeho vzít příklad, a ne čumět na podobné hovadiny, kde trojice nevinně vypadajících děvčátek dělá bordel jako parta ožralých surovců. Kdyby to bylo směřováno ke staršímu publiku - OK; jinak silně nevhodné. ()

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malému už jenom ten nádech seriálu mi dal domněnku, že to bude můj neoblíbený pořad, kvůli možnému realistickému násilí, krve, a nechutných vtipů, aniž bych tehdy pochopil obsah pořadu. V 2008 jsem se na to koukal ze zvědavostí, ale nebralo mě to. Hlavně mě tam pohoršila ta scéna, kde malé holky mluvili sprostě. Ano, bylo to vypípané, ale ta představa, jestli v originále to nechali necenzurované. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá comicsovo superhrdinská verze seriálu Charlieho Andílci, aspoň mi to tak přišlo. Pokud jste pozorně sledovali Bladea II, Scud se na ně dívá při práci na autě, když Blade přiveze Whistlera:) Pochází ze stejné dílny jako Dexter's Laboratory, ale jeho vtipnosti zdaleka nedosahuje. Kýčovitá superhrdiny parodující roztomilost je zde hlavním heslem, a zaslouží si 60%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Absolutně špičkový anime seriál, jeden z mých nejoblíbenějších vůbec. Překonává u mne i takové kulty, jako je např. japonský Berserk apod. Desítky dílů plných neuvěřitelně vtipných, absurdních nápadů, neustálá akce, dinamika, rychlost a spád střídá pohodové chvilky jako by z běžného života. Holčičky se potýkají jak s šílenými monstry těch nejroztodivnějších druhů, tak s běžnými životními problémy, které zná jistě každý z nás. Celé město Townswill si žije vlastním životem se všemi svými klasickými postavami, jak hodnými, tak zlými ... a pokud divák sleduje jeden díl za druhým, úplně pochopí ten úžasný vtip, nápady, svět a také jednoduchou kresbu, která je čistě účelová a nechápu, jak si někdo může myslet, že je amatérská. Právě takhle to bylo naschvál myšleno a tvořeno pro celý dojem ze seriálou. Absolutní bomba, u které jsem často smíchy dostával záchvaty a padal pod gauč. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

A já ten seriál na Cartoon Network měla ráda. Dnes frčí na Jetixu Špionky (Totally Spies) a my měli v dobách dětství Powerpuff Girls. Kdo by nechtěl být super holka se superschopnostmi a bojovat proti zločinu? Někdy to bylo ale fakt kruté a krev a zuby lítaly všude kolem, ale je to můj seriál dětství, na který nedám nedopustit. Mojo Jojo rulezzz! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama