Reklama

Reklama

Everwood

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (2002–2006), 64 h 1 min (Minutáž: 41–46 min)

Tvůrci:

Greg Berlanti

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Treat Williams, Gregory Smith, Emily VanCamp, Vivien Cardone, Chris Pratt, Tom Amandes, John Beasley, Sarah Drew, Jan Broberg, Sarah Lancaster, Marcia Cross (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(89)

Obsahy(1)

Nejenom ve velkoměstě žijí lidé. A všude je třeba zázraků medicíny... Everwood. Městečko v americkém Coloradu, půvabné místo, stulené v klínu Skalistých hor. Domov jedné z prvních oper v zemi, nejstarších zlatých dolů, třetí největší soutěže ve vaření s chilli – a od jisté doby i světoznámého neurochirurga a jeho dvou dětí. Neboť doktor Brown, velký a slavný doktor Brown, v jehož ordinaci si podávali dveře nejslavnější a nejvlivnější lidé státu, se po tragické smrti své ženy zcela nečekaně – a pro všechny zcela nevysvětlitelně – rozhodl opustit svou zavedenou newyorskou praxi a přestěhovat se na tenhle – sice krásný, ale přece jenom – konec světa. Marně si obyvatelé městečka lámou hlavu, co mezi ně onu světovou kapacitu přivedlo. Důvody tátova rozhodnutí neznají ostatně ani jeho nejbližší: dospívající Ephram a malá Delia. Je jim jasné jen jedno: od nynějška musí zapomenout na celý svůj dosavadní život a musí se pokusit přijmout za svůj domov Everwood… (Česká televize)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
freddy

freddy (hodnocení, recenze)

kozel89: Tak i já jsem se včera informoval u ČT a bylo mi potvrzeno, že čtvrtá řada konečně bude odvysílaná i v Česku, což je dobrá zpráva. Sice nechápu, proč až tak pozdě a proč se navíc na ČT jen tak zničehonic rozhodli, že tenhle seriál odvysílají celý, ale díky Bohu za to, že po šesti letech, které uplynuly od české premiéry třetí řady, se konečně dočkáme závěrečné čtvrté řady. Teď jsem jen zvědavý, jestli se jim povede sehnat všechny dabéry, kteří nadabovali první tři série.

kozel89

kozel89 (hodnocení, recenze)

freddy: 4. řady se dočkáme. Ptal jsem se na infocentru ČT a ti mi to potvrdili.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Od 2. ledna se znovu objeví ve vysílání ČT1 od prvního dílu seriál Everwood. Doufejme, že se konečně dočkáme i české premiéry závěrečné čtvrté série. Everwood poběží každý všední den v 16:55 hod.

Heretic

Heretic (hodnocení, recenze)

Poslední serie mě někaj osobně zasáhla. I po letech si na něj vzpomenu. nes jsem ve vlaku potkal děvče podobné Emily VanCamp a je to tu zas. Možná ta inteligence(doktoři a tak) a horské prostředí, nevím.. Je to jediný seriál, jehož poslední díl jsem viděl už 3x a opět brečel. Jsem asi beznadějný romantik. Díky těm pocitům co to ve mě vyvoláva dávam absolutní hodnocení.

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Moc hezkej seriál....je sice o mladých lidech a jejich "problemech",ale nejen o tom ( a to je víc!!!) a taky ho tvůrci jinak pojali a to se cení:-)

tančísvlky

tančísvlky (hodnocení, recenze)

Už sa zdalo podľa prvých šiestich dielov tretej série ,že seriál tak akosi nabral kurz priemernosti.
Sedmička otvorila znova náruč novým zajtrajškom,nádej na návrat do čias peknej druhej série...
Dúfam ,že to vydrží ...

AllFilms

AllFilms (hodnocení, recenze)

Také skvelé seriály v Amerike rušia (napr.:Dead like me...), ale takéto uplakané kraviny nechávajú. 2* dávam za krásnu Emily VanCamp

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

A bude komiksové světlo!

A bude komiksové světlo!

01.11.2007

Konkrétní zdroje? Blesk a Zelená lucerna. A pozor, teď nemluvíme o chystané Justice League of America, jejíž členy jsou i Flash a Green Lantern. Strategie studia Warner Bros. je vskutku podivná.… (více)

Reklama

Reklama