Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv John McClane má potíže se svou dcerou Lucy, a když ji vytáhne v noci z přítelova auta, jejich vztah se tím rozhodně nezlepší. Hned nato je John vyzván nadřízeným, aby vyzvedl hackera Matta Farrella a dopravil ho do Whasingtonu na oddělení počítačové bezpečnosti FBI. John najde Matta doma, ale než stačí byt opustit, jsou napadeni ozbrojenými muži a dojde k přestřelce... Matt je počítačový génius, ale ze střelby je vyděšený. Navíc mu nedochází, že se někdo snaží zabít jeho. McClane mu to vysvětlí a dopraví ho na FBI do střediska počítačové bezpečnosti. Z médií se zatím hrnou zprávy o problémech s počítačovým systémem a padá jedno odvětví za druhým. Matt zjistil, že se jedná o takzvaný kybernetický výprodej. Velitel bezpečnostního oddělení Bowman Matta umlčí, ale McClane je zvědavý, a tak mu Matt po cestě do jiného střediska FBI vysvětluje, oč jde. Jejich auto je však cestou napadeno a řidič zabit. McClane začíná být hodně naštvaný, ale nechápe, co všechno se děje... Mattovi už je jasné, že se někdo naboural do systému – ne jen do jednoho odvětví, ale do všech –, aby mohl určovat pravidla hry. Kromě vyřazení počítačové sítě jako takové je už vyřazena celá dopravní infrastruktura i komunikační sítě. Podle Matta bude teď na řadě ovládnutí východního uzlu, který zajišťuje dodávky elektřiny... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Zahoslav

Zahoslav (hodnocení, recenze)

Tohle je nejlepší pure akčňák všech dob. Neznám přemožitele, solidní konkurencí je snad Desperado jinak nevím.

MasterD

MasterD (hodnocení, recenze)

Může mi někdo vysvětlit, jak tato směšná blbost může mít 82-86% na Rotten tomatoes?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

gab0

gab0 (hodnocení, recenze)

Clovek pri tomto snimku prehryzne vselico, ale sceny auto vs. vrtulnik, stihacka vs. kamion su uz uplne prestrelene.

na příspěvěk reagoval Martin741

CJFlip

CJFlip (hodnocení, recenze)

Stejně tahle Smrtonosná Past není, to co bývala. Pro mě je 1 až 3 nesmrtelná trilogie. 

reich

reich (hodnocení, recenze)

Když to porovnám s předchozími filmy Smrtonosné pasti, tak je slabší. To bez pochyby, ale pořád je lepší, než ta zmrvená pětka, která je naprosto na hovno. Tato Smrtonosná past 4 je zařazena mezi předchozí filmy jako rarita a s tím souhlasím. Koncept filmu je dobrý a hlavně ta myšlenka má logiku. 

Vodny

Vodny (hodnocení, recenze)

Ahoj všichni, sháním Unrated verzi na DVD, ale jaksi u nás nelze sehnat a na Amazonu mají jen verzi NTSC Region 1, což jaksi u nás nepřehraji. Nevíte někdo o PAL verzi?

warner

warner (hodnocení, recenze)

nevěděl by někdo název interpreta songu, který si pouští Justin Long doma, je to zhruba od 7. minuty a 55. vteřiny.. ? :)

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Pre mna tiez najslabsi diel serie...Ten zaver bol totalne prestreleny. Inac zaciatok sa mi zdal celkom fajn, chemia medzi Willisom a Longom v pohode a Olyphant bol aspon pre mna zaujimavejsi zaporak nez ten z dvojky napriklad. Celkovo je pre mna stvrta pasca jednoznacne svetly bod mezi dnesnymi akcnakmi.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

NickHarper

NickHarper (hodnocení, recenze)

nejslabší díl z celé serie die hard nelíbilo se mi to od začátku až do konce slabý a doufám že 5 díl bude lepší

kope

kope (hodnocení, recenze)

Klasicky akcak s Brjusom :) Niet mu co vytknut, ale pravda je, ze ak by tam hral ktokolvek iny, hviezdicka dole.

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Podľa mňa to bolo na rovnakej úrovni ako predošlé dilely. S výnimkou dvojky išlo každým teroristom len o prachy, takže je tam určitá spojitosť a bolo skvelo ukázané, že Mclane patrí do starej školy a nie do digitálnej doby. Preto bolo super, že mal parťáka, ktorého nevyhnutne potreboval, v trojke to bola viac menej len zhodá okolností, že s ním S.L.Jackson spolupracoval, hoci sa im to vyplatilo.

erique

erique (hodnocení, recenze)

som fanúšikom die hard a hlavne McClane-a...toto proste nebolo ono :( ja nehovorím že to bolo zle natočené, len že to nemalo očakávaný fíling a tým pádom všetky tie superefekty strácajú hodnotu :( pre mňa rozhodne sklamanie...

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

AkrObatiX: na celém filmu mi vadila jedna jediná věc. A to zrovna chybějící hláška Yippee-ki-yay, motherfucker!

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Mne tiež, súhlas a AkrObatiX. Z hľadiska dnešnej technológie a zápletky vo filme toho urobili maximum. Ja osobne Die Hard 4.0 zaraďujem v mojom rebríćku hneď za 1. V dnešnej dobe nakrútiť takýto akćný film je umenie...

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Mě se to právě hodně líbilo, co všechno se dá udělat s dnešní technikou udělat. Jak krásně jde rozložit celý svět pomocí pár věcí a do toho starý mazák McClane který jim nakope prdel.

 (hodnocení, recenze)

Tento film dal nový význam fráze urážka inteligencie. Priznávam, že efekty boli prepracované, ale čo tak vložiť do akcie trochu logiky. Film som síce videl 3x už len preto, že som fanúšik Die Hard, ale stále viac som nachádzal časti kde sa mi muzel mozog zastaviť a válať sa od smiechu. Predošlé diely aspoň sem tam mali čo dočinenia s realitou... DH 4 mimo môjho chápania... film hodnotím ako hrôza... DH 5 si už naozaj neprosím

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Já byl naprosto spokojený McClane v moderním světě techniky ukazuje že i tak na něho nikdo nemá.

Bohm

Bohm (hodnocení, recenze)

Jako samostatny film bez problemu. Jako pokracovani serie Die Hard naprosto strasne.

Dejvid007

Dejvid007 (hodnocení, recenze)

Tak to vypadá,že Willis se nám mění trochu v Jamese Bonda.Vzládne všechno!A to rozhodně není na škodu,ale v některých pasáží už mi to přišlo sakra přehnaný(Willis sestřelí autem vrtulník).Ale i tak Willis doazuje,že nepatří do starého železa a je stále ve formě.Doufám,že připravovaná Die Hard 5 bude ještě okousíček lepší.Jinak svěla práce Bruci.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Nesouhlasím. Původní trilogie je sice super a od 4.0 sem moc nečekal že by se mohla vyrovnat ale vyrovnala a v některých ohledech i překonala u akčních scén jsem měl hubu dole! A Willis to zahrál geniálně jako i v předchozích dílech.

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

prave to davaju v telke a na svatu trojicu sa to nechyta ani z daleka... Nevsimol som si nic co by mi pripomenulo genialitu prvych troch casti... Objektivne to nie je odpad ale neda sa inak...

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Pre mňa rozhodne výborné pokračovanie, ktoré predčilo dvojku a trojku. Na Die Hard je skvelé, že vždy patrí do svojej doby. A rovnako je tomu tak i u poslednej časti, akcia výborná, hlášky skvelé, škoda, že tam bol rating PG 13 ale aj tak je to skvelý film.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

tak pro mě mě bylo tohle pokračování naprosto geniální a super nic bych tomu nevytknul.

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

jj, tohle uz proste neni Die Hard, pravej John McClane by toho "hackera" nacpal po hlave do prvniho odpadkovyho kose a sel si to s "teroristama" vyridit pekne po staru.... (s cigarem v hube, zkrvavenej a fuckujici)

Související novinky

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

19.11.2012

Ale tentokrát to nebude taková sranda. Alespoň pokud nemáte hodně morbidní smysl pro humor a nedokážete se smát třeba u komiksu Lobo. Jeho tvůrci Keith Giffen a Alan Grant totiž stojí za komiksovou… (více)

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

26.09.2012

Už od začátku to neznělo jako dobrý nápad, přestože za ním stála úspěšná scenáristicko-producentská dvojice Alex Kurtzman a Roberto Orci (M.I:III, Star Trek). Studio Universal se rozhodlo… (více)

Brutální Nikita se vrací

Brutální Nikita se vrací

23.02.2010

A tentokrát bude nejen krásná a smrtící, ale bude mít i dobré kung-fu. Maggie Q se sice narodila na Havaji (americkému otci a vietnamské matce), ale jméno si udělala v hongkongských filmech plných… (více)

Reklama

Reklama