Felicity (TV seriál)

Felicity

USA, 1998, 84x45 min

Hrají:

Keri Russell, Scott Speedman, Scott Foley, Amy Jo Johnson, Tangi Miller, Greg Grunberg, Ian Gomez, Eve Gordon, Christopher Gorham, John Ritter, Dee Wallace, Eddie Cahill, Amy Smart, Teri Polo, Dash Mihok, Chris Sarandon, Nancy Lenehan, Janeane Garofalo, Michael Peña, Derek Richardson, Ali Hillis, Kristin Lehman, Marc Worden, Alan Blumenfeld, Keiko Agena, Ivana Milicevic, Elizabeth Bogush, Donald Faison, Jane Kaczmarek, Chris Martin, Sung Kang, Adam Rodriguez, Rockmond Dunbar, David Haley, Michael Chieffo, Brian Klugman, Kelvin Yu, Tyra Banks, Ali Landry, Lisa Edelstein, Roz Witt, Bethany Joy Galeotti, Constance Zimmer, Daniela Amavia, Karl T. Wright, Scott Adsit, Dean Cameron, Maulik Pancholy, Erinn Bartlett, Taraji P. Henson, Nathan Anderson, Evan Jones, Christien Anholt, Bitty Schram, Jonathan Adams, Stephen Berra, Cory Hardrict, Sandra McCoy, Scott Alan Smith, Lorna Raver, Ana Cristina de Oliveira, John Di Maggio, Don Perry, Buck Kartalian, Alexandra Wentworth, David Bowe, Elizabeth Keener, Alyson Reed, Bob Clendenin, Michael Kostroff, Rick Worthy, Sarah Jane Morris, Ginger Williams, Nicki Micheaux

Veľmi jemnúčko nakrútená prvá séria (ostatne, do akcie bol povolaný aj melancholik Silberling), potom to už ale išlo dole vodou. I tak pomerne pohoda, ale postupne podla očakávaní každý spal s každým (nevraviac o tom, že Scott Foley ani Scott Speedman nie sú žiadni talentovaní herci a rozkošná Keri Russellová sama nemala šancu).(8.1.2005)

nahodou celkom prijemny serial s povabnou keri russellovou v hlavnej ulohe.(16.12.2007)

Pohodový seriál o vysokoškolákoch pohľadom slušnej zamilovanej bifľošky Felicity. O niečo lepší a realistickejší ako Beverly Hills 90210.(15.7.2003)

56. Zlatý Glóbus za rok 1998 - cena (1) - *Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Keri Russell + nominace (1) - Nejlepší seriál (drama)(10.3.2009)

• Missi84

První díly jsem měla hodně ráda. Těšila jsem se na denní příděly ze života roztomilé Felicity s jejiž starostmi jste se jako dospívající holka mohli klidně ztotožnit. Postupem času se mi ovšem už Felicity a její svět poněkud vzdalovali.(6.12.2010)

• Morton Eucrow

Neskutocne ma to iritovalo, hlavne ked som cakal na serial, ktory nasledoval po tejto...veci.(6.3.2011)

• bookmoth

Prvých pár častí sa ešte "dalo" dokonca ma občas bavili, potom sa to už len zhoršovalo až sa niektoré epizódy dostali do tesnej blízkosti telenoviel. Takže na začiatku **** ku koncu *, výsledok**.(23.5.2005)