Reklama

Reklama

Get a Life

(seriál)
všechny plakáty
USA, (1990–1992), 17 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Hrají:

Chris Elliott, Robin Riker, Bob Elliott, Elinor Donahue, Sam Robards, Brian Doyle-Murray, Jackie Earle Haley, Pat Crawford Brown, Clive Revill (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(35)

Obsahy(1)

Chris Peterson by se bez uzardění dal nazvat zoufalcem. Třicáté narozeniny má za sebou, pracuje jako rozvažeč novin, celé okolí z něj má jen srandu a pořád ještě žije ve stejném domě, jako jeho rodiče. Zatímco on zůstává neustále nezodpovědným dítětem, jeho zploditele to štve a poctivě ho nutí k lepším zaměstnáním a k nějakému alespoň minimálnímu vztahu s opačným pohlavím. Marně. Chris se ve svém životě plácá z louže do bláta a v tom mu nepomáhá ani slušná várka nestandartních situací, do nichž se dostává (včetně opakovaného umírání). (Louie)

(více)

Recenze (1)

Louie 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější sitcom, co jsem měl kdy šanci vidět. Na svou dobu předběhl svým ujetým nekonzervativním humorem o dost čas. V hlavní roli Chris Elliott (Něco na té Mary je, Plavčíkem proti své vůli /Cabin Boy/, Scary movie 4) , který se hnedka stal jedním z mých nejoblíbenějších komiků, přestože tady ještě pořád nemá svůj profil :-). ()

Zajímavosti (1)

  • GET A LIFE se stal projektem komika Chrise Elliota, který se seriálem měl velké plány. Bohužel díky naprosto nestandartnímu humoru vznikly pouze dvě sezóny a po nich televizní stanice Fox výrobu zatrhla, neboť pro šílený humor Chrise Elliotta nemohla najít vhodnější čas, než pozdě v noci. A to se jim nevyplácelo. (Louie)

Reklama

Reklama