Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Čierne čísla? Ale ľudia to nemyslíte vážne. Berme to tak, že vtipy o Chuckovi Norrisovi neboli vždy. Je to len blbá mánia, ktorá trvá pár rokov (no možno viac ako pár rokov) ale ja som ako malý tento seriál nesmierne žral, vlastne všetci chalani z našej triedy na ZŠ. A keď sa na to tak spätne pozerám a uvedomím si fakt, že aké sračky v dnešnej dobe televízie dávajú v Prime - Time, o úžasnej Šeherezáde ani nehovorím, tak mi je normálne do plaču, za starými dobrými časmi, keď som o 21 15 na Tv Nova sledoval Walkera. Rozhodne to bola lepšia zábava ako keby som sa mal dívať na tureckú telenovelu, Panelák, Ordináciu a pod... ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Fuck Chuck! Chuckie kolem sebe kope a rozhazuje rukama jako malé dítě, až vyroste (to se asi nikdy nestane), bude mít údy samou protézu. Pro mě jeden z těch koninskejch seriálů, u kterých jsem byl rudej trapností už jako malé dítě...a nebyl jsem sám. To mi připomíná zparodovanou scénu ze Slunce, seno, erotika, kdy Růžičková říká: "Že se trochu nestydíš." No a na to Chuck: "Já nemám za co." ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem, že někteří lidé dokáží své jméno vyčůrat do sněhu, Chuck Norris do betonu. Co na to, že tahle chodící reklama na Total Gym neumí ani trochu hrát, dokonce ani střídat vícero odlišných výrazů. Za dávných časů, ještě před Kobrou 11, jsem hltal každou epizodu jeho úžasných dobrodružství a ani mi nevadilo, jak moc jsou si podobná a jak moc jsou blbá. Nedokážu si nijak racionálně odůvodnit, proč s nostalgickou slzou v oku dávám tři hvězdičky, ale prostě to tak cítím. (OK, Chucku, teď už bys mohl dát tu bouchačku pryč od mojí hlavy). Zajímavé komentáře: Pohrobek, Marigold, choze, Old Shatterhand, eye candy, cheyene, Triple H, Othello ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tohle je další ze seriálů, které je děsně kůůl hodnotit odpadem a přitom jde o standardní (pod)průměrnou jů-es-ej televizní produkci, ve které hlavní kladný hrdina potírá nehlavní zlé antihrdiny za pomocí svých pěstí, kaubojských křusek i koltů proklatě nízko u pasu, do toho nějaké ty automobilové honičky, jak to má průměrný pupkatý divák s přehazovačkou na hlavě a lahváčem v ruce rád. Čak Norys v texaském klóbrcu má charisma žvýkačky přilípnuté v popelníku; díky plnovousu spolehlivě poznáme, kde má hlavu a kde zadek. Při návštěvě prarodičů jsem při luštění křížovky absolvovala možná dva a půl dílu a došla jsem k závěru, že o nic nepřicházím, když seriál okázale ignoruju. Jednu šerifskou hvězdičku si "Chodec, texaský lesník" zaslouží a druhou dávám ze soucitu, pač spousta horších seriálových zrůdností má lepší hodnocení (a pak taky za tu parodii na Youtube:-)). 31% ()

anais 

všechny recenze uživatele

Walker texas ranger působí jako by na natočení jednoho dílu stačil jeden den. Je vtipné jak má každý díl téměř stejný děj, ta soudkyně by na všech prstech asi nespočítala kolikrát ji někdo chtěl znásilnit, načež mu v tom pohotový Walker zabránil. Možná trochu zvrhle mi rezonuje hlavou slovo „kultovní“, ale to je asi dost subjektivní. WTR je velice špatný, nechtěně vtipný, a díky tomu docela zábavný. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Walkerovo celé meno je Firewalker. (rador)
  • Zatímco předešlé epizody této série mají nové intro (Walker v podání Chucka Norrise stojí v dlouhém kabátě v popředí Dallasu na pravé straně), zde je ještě užito starší (Walker stojí před Dallasem, ale uprostřed obrazovky). (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama