• SLOTH

na tohle jsme si vzpomel jizdou v tramvaji:D najednou se to vyjasnilo a ja videl jako pred sebou jak superboy rozhodciruje baskedbal protoze rozhodci byly zkorumpovani:D ano tohle opravdu v jednom dite bylo...take se mi vybavuje veta prestante tyrat zvirata...anmo to bylo v jinem dile davam jednu hvezdicku za kostymy:D(28.7.2008)

• Stanley

Neuvěřitelné! Směsice nejlevnějších triků a nejtrapějších zápletek k pohledání. Tohle snad už ani nemůžou myslet vážně. Měl jsem tu čest vidět pár úseků když mi bylo asi 13 a už tehdy jsem z toho byl zhrozen, uražen, vyděšen a k smrti unuděn. Co bude dál? Superbaby nebo třeba Supergrandmother?(24.3.2004)

Je mi trochu ľúto niektorých tu videných hodnotení, aj keď si uvedomujem, že seriál sám o sebe nieje žiadnym skvostom. Kto však seriál sledoval tak ako ja, asi pred 15-20 rokmi na nemeckej satelitnej stanici, žil v tej dobe všetkým pestrofarebným a fantastickým čo doba ponúkala, tak moje hodnotenie pochopí.(6.1.2011)

Jako malý jsem se u tohoto seriálu docela bavil více než u seriálu "Superman", ale to už je dlouho, takže tyhle tři hvězdičky neberte jako příliš objektivní hodnocení...(12.9.2006)

Superman nebyl nikdy můj nejoblíbenějším superhrdina. Vždycky byl na mě moc super. A co se týče Superboye, viděl jsem ho asi v osmi letech a tehdy mě to celkem bavilo. Ovšem už si to nepamatuju, takže za těch pár vzpomínek 3*.(4.10.2011)