Reklama

Reklama

Můj přítel Monk

(seriál)
  • USA Monk
Komedie / Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2002–2009), 90 h 39 min (Minutáž: 40–118 min)

Tvůrci:

Andy Breckman

Hrají:

Tony Shalhoub, Ted Levine, Jason Gray-Stanford, Traylor Howard, Stanley Kamel, Bitty Schram, Glenne Headly, Tim Bagley, Brooke Adams, Sharon Lawrence (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(124)

Obsahy(1)

Tony Shalhoub v roli velice zvláštního a obsesivního detektiva Adriana Monka, který trpí psychologickou poruchou, která ho již připravila o skvělou pozici policejního detektiva v oddělení vražd u San Franciské policie. Kvůli tragické a nevyjasněné vraždě jeho manželky si vybudoval abnormální odpor k davům, rušným ulicím, bakteriíím, mléku a dalším věcem, což mu ale v jistých chvíích velice napomáhá k vyřešení případů. S jeho každodenním životem mu pomáhá asistentka Sharona, ze které se stává ženský Dr. Watson. Adrian se u všech případů setkává s kapitánem Stottlemeyerem, jeho bývalým nadřízeným, kterého Monkovy schopnosti, stejně tak i jeho slabosti dovádějí k šílenství. (Universal Channel)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Související novinky

Slavné značky se dočkají navázání

Slavné značky se dočkají navázání

17.03.2023

Sledování televize a potažmo streamovacích služeb je i po pandemii Covidu-19 a s tím spojených lockdownech pořád na vzestupu a není se tedy čemu divit, že produkční společnosti hledají stále více… (více)

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

21.02.2012

...a našli režiséra. Z prvního Red se vyklubal obstojný hit, pěkně se prodával na blu-ray a DVD a nejmenovaná kabelová televize díky vysoké sledovanosti hraje film zhruba třikrát denně. Už nějakou… (více)

Reklama

Reklama