Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentky Kayla a její nejlepší kamarádka Maddie večer v podchodě sprejují graffiti a jsou uneseny. Kayla se probouzí dezorientovaná v lese v dřevěné rakvi. Vydává se hledat Maddie. Brzy zjišťuje, že je účastnicí ve smrtící hře, kde jsou ženy pronásledovány maskovanými muži... (noelcoward73)

Recenze (67)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská se probudí kdesi sama a tam ji nahánějí psychopati, Jeden z nich jsou hodný ten ji chrání a většina je zlých ti chrání ostatní ženské co tam jsou (proč to tak je film nevysvětlí asi si někdo řekl nenatočím vyvražďovačku, ale zkusím něco inteligentního akorát, že totálně pohořel) . Když jedna z těch ženských umře nebo ji někdo zabije zemře i její ochránce i když ke konci to nedává smysl jelikož minimálně jeden z těch vrahů zmizel úplně a nebyl zde ani ukázán a ani zmíněn (ten té asiatky). Na konci máme náběh na další díl kdy zjistíme , že to dělá někdo pro lidi co to pak sledují online a přeživší po nich jde. Ty 2 hvězdy jsou pouze za gore více si to nezaslouží. P.s. pobavil komentář Flipnica což je alter ego Psychora a nadává na něho snad sem někdy dá komentář i další jeho alter ego Bloody 24 a bude nadávat třeba na Flipnica. To musí být člověk opravdu moc zoufalý , aby si udělal 3 a více nicků a nadával sám na sebe a myslel si, že to nikdo nepozná. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Do poloviny filmu by to ještě jakž takž šlo. Pak to ale začalo kurevsky drhnout a scénář šel totálně do kopru. K dialogům těch všech škaredých děvčat se nemá cenu ani zmiňovat, tak jako k jejich neskutečné výdrži, jedna dostane sekerou do zad, ale v pohodě ještě nějakou tu hodinu chodí a žije jako by se nic nestalo, nebo druhá má nožem probodenou dlaň, nekrvácí a je úplně v pohodě. To všechno sráží už tak zoufale ubohý scénář dolů a jak dojde na finále je z toho nebetyčná chujovina. Jediné, na co si fanoušci krvavých efektů zgustnou je gore, které je realistické jak prase, bez posrané CGI animace. To je ale zatraceně málo! Je to škoda, vyměnit ty hnusný škeble za aspoň trochu sympatičtější kočeny, který přinejmenším trošku umí něco zahrát (ne jenom ječet a tupě zírat), napsat jim přirozený dialogy, scénář nějakým způsobem udržet v reálnosti, klidně okořenit černým humorem a mohla by to být pohodová a stylová vyvražďovačka, alespoň na nějaké úrovni. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mna takéto vyjebavacky bavia, no nie ,ale všetky, spomeniem napríklad taký Hatchet, ktorému som dal do kopy 4*-4 častiam. Ale tento ukázal viac i keď okrem pachu krvi, kopíroval aj ine filmy, môžem, ale za seba povedat, že veľmi sympaticky. Len tie herečky hrali, ako z rodinných prípadov, strašne. Kráska a zviera, ten príbeh pozná hádam každý a niečo podobne je i tu, len o veľa ťažšie stráviteľné. Masky boli parádne, bodycount dosť vysoký a vybuchujúce hlavy, tiež potešili. Logicky slabota, ale logika v takýchto filmoch sa nenachádza. Tieto filmy sú len na pobavenie, či spestrenie, pre zarytých fanusikov horroru a preto, ja som sa bavil a tak troska nadhodnotím. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Furie jsou bohyně pomsty, ale představuji si je poněkud jinak, než jako nevzhlednou děvečku, co se snaží uniknout masakru a následně za to někomu nakopat koule. Takže únos, prý kráska číslo 6, a zvíře. Tedy zvířata s rozličnými sečnými a bodnými zbraněmi, kterým je třeba utéci. Zajímavým nápadem je spojení unesených žen a maskovaných zabijáků. Zdaleka nejlepší je ovšem báječný les, co vypadá jak z obřích vybělených kostí. Ten si zaslouží samostatnou hvězdu! Jinak standardní hra na honěnou s vcelku slušnými gore efekty, i když někdy se z nepochopitelných důvodů kamera zatoulá mimo, a tak zbývá jen divákova fantazie. Zatraceně, co je špatného a těžkého na vytržení vlastního oka? Nenáročné, oddechové a rychlé. Kdo rád rajskou, úplně zklamán by být neměl. Kdo si potrpí na promyšlené zápletky a objevný příběh, měl by sáhnout po něčem jiném. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kdepak malé klokánky, dneska štveme laně! Kozaté i s copánky, kudy tudy na ně?" Lovecká sezóna v Austrálii začala! Zapomeňte na Skippyho, klokaní trofeje už nefrčí, poptávka je po kůžích kozatek. Všeobecná vybíjená u protinožců měla drajv, scenáristickou šťávu i jeden zajímavý prvek s propojením (bacha, spoiler!) "krásek" a "zvířat". Já si to užil. Asi mi ke štěstí stačí málo, např. když mě neznámí zmrdi zavřou do truhly Beauty 6 a vypustí do tíseň budícího, napůl chcíplého australského lesa, s bílými kmeny stromů, "jakoby z obřích vybělených kostí" (© darkrobyk). Kikina za akácií, kikina za eukalyptem a pět dalších za baobabem. Ahoj holky :-)). Nevíte náhodou, s jakým zvířetem z těch osmi organizátoři hry spárovali mě? Já jen abych věděla, na koho mávat rukou a na koho sekerou. Btw, masky zvířat od firmy Pig & spol. byly vymazlené, pro mordování holek i úchylů mezi sebou jako stvořené. Nejvíc zabodoval psychouš se srpem, čtverák s useknutými dívčími tlapičkami přivázanými na svých nohách. Z holek Rose, která tak kreativně zlikvidovala Sovu s vidlemi. Chci dvojku! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení bylo použito sto litrů umělé krve. (Duoscop)
  • Při vybírání názvu se tvůrci inspirovali v římské mytologii, kde je Furie bohyní pomsty a kletby. (Duoscop)

Reklama

Reklama