Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad, jak nemá vypadat pokračování. Tvůrci spoléhají, že to samé bude fungovat i podruhé, takže se toho opravdu moc nezmění. A to je nuda. Navíc humor mi zde přišel infantilnější než v předchozím díle (a to už samo o sobě dá práci :-)) a většina akčních sekvencí byla udělená naprosto rutinně. Naštěstí to uteče rychle a dá se to přežít bez trvalejších následků. Typický průměr, který stačí vidět jednou. 50 %. ()

fleker

všechny recenze uživatele

jej...to už je let kdy sme u tohodle sedávali...v tý době, kdo neměl nábytek polepenej želvíma samolepkama byl za nehoráznýho lůzra.....nebo jak se tenkrát říkalo ...pokakný prkýnko.......tehdy byl taky, u nás mrňousů, dost oblíbenej strejda roman ze ždírce.....vždycky když přijel, všici se kolem neho slehli a at rikal co rikal, viseli mu u huby a inhalovali kazdy jeho slovo...vostatni dospeli nad tim tenkrat kroutili hlavou....strejc sice celej život tvrdě makal na pile ale jinak byl blbej jak poleno a v jednom kuse smrděl kořalkou....ale to víte děti....v osumdesátym třetim mu chytnul kotouč dva prsty a to .. nám stačilo ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $78,656,813Tržby Celosvetovo $86,800,000║ Tak po strašne dlhej dobe som sa k tomu dostal v roku 2010 a musím uznať že to svoje kvality má, narozdiel od dnešných tuctových rodinných filmov. Príbeh je zábavný, nenudí, kostými-masky sú dobré, akcia tiež újde. Príjemná nostalgická oddychovka. /80%/ ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dvojka se, na rozdíl od jedničky, nesnaží tvářit tak vážně a sérii to vyloženě prospívá. Celým filmem se nese "želví pohoda", toliko charakteristická pro seriál, a až absurdní komiksové finále je prostě dokonalé! (tak trochu mi připomíná přehnaný finiš druhého Robocopa). Druhý díl je díky svému pojetí podstatně zábavnější podívanou, než jakou nabídla vážná béčková jednička... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Už na Želvi nindža asi nebudu koukat tak, jako cca v 5 letech, když jsem na ně šel dokonce (!) do kina s tatínkem:). Přesto jsem je jako dítě miloval a i když jejich filmy nebyly ničím výjimečné, možnost sledovat zelenou čtveřici jak bojuje s Trhačem a dalšími neměla chybu. Z nostalgie jsou tedy 3* určitě dostatečným hodnocením. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Herec Ernie Reyes Jr., ktorý si zahral Kena, sa podieľal aj na prvom dieli z roku 1990 ako kaskadér. (donnie22)
  • Tokka and Rahzar, dvě zmutovaná monstra v tomto filmu, se poprvé objevili v kresleném seriálu Želvy Ninja v roce 1987, a to pouze jednou v jedné epizodě v 7. sérii. Poté se objevili v animované sérii až v roce 1993 také v sedmé sezóně v jedné z epizod. Byly to nekontrolovatelní mutanti, které stvořil Trhač, když vystavil některá zvířata ze zoologické zahrady mutagenní látce o několik let dříve. Dále se objevily ve dvou nekanonových komiksech v limitované edici „Turtle Soup“. Tokka byl mazlíčkem April O'Neilové, který se změnil v mutanta, když kousl Raphaela a byl infikován jeho mutagenní krví. Razhar byl zmutovaný pes, kterého stvořil Krang. (ajaxx)

Reklama

Reklama