Reklama

Reklama

Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Vždyť o nic nejde, bude zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Nevinná hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů, někomu u stolu bude nepříjemně horko a brzo bude horko úplně všem. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (183)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Povodnu verziu som nevidela, takze Das perfekte Geheimnis bolo pre mna "original" a pacilo sa mi to. Dobre sme sa na tom s manzelom nasmiali. Samotny scenar je velmi dobry. Vsetko sa behom jednej vecere s priatelmi pri vinku perfektne zamota a za menej ako dve hodiny sa to musi odmotat, aby to davalo nejaky zmysel. Fajn komedia na prijemne straveny vecer pri vine. Odporucam. 75%. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Po origináli som v krátkom čase videl aj česko-slovenskú verziu a bol som spokojný, a tak som neodolal aj nemeckej. No a znovu som spokojný a sám sa čudujem, ako dokážem so záujmom pozerať znovu to isté. Asi to svedčí o kvalite predlohy a každý tvorca do toho dá niečo svojho, aj herci boli sympatickí, aj ten nový záver má niečo do seba. –––– Želali ste si niečo? – Aby to všetko bolo na niečo dobré. Aby pravda nebola zbytočná. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl ani žádný z remaků tak, že hodnotím jenom tohle. Je to spíše drama než komedie 3 páry a jeden homosexuál co to nechce přiznat    se setkají na večeři a dají mobily na stůl s tím,že všechny sms a telefonáty budou číst nahlas. Samozřejmě se to podělá a  zjistí se, že jeden má děcko s jinou jeden , že chodil s jinou a skoro všichni jsou od sebe. Líbila se mě ta feministka bohužel nakonec to s ní podělaly (kdy zjistila s kým si píše její starý a jak vypadá navíc jak velká je šance , že na tom hřišti potkáte přesně tu co chcete ?) a jsou zde dvě vtipné scény s velikostí penisu a narážkou na homosexuály. Bod dole za scénu s náušnicemi, že její starý nepozná, že jí chybí  a celkově i koncept je divný, že neví jaké má kdo vyzvánění. 60 procent ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

No, tak tu máme další dílo v podání talentovaného německého režiséra Bory Dagtekina, které na procenta dopadlo mnohem lépe než třeba pokračování Fakjů pane učiteli. Za mě to teda žádná velká bomba bohužel není. Nápad je sice super, ale jak si čtu komentáře, tak dvakrát originální zrovna není, i když já osobně film Naprostí cizinci z roku 2016 neviděl, podle popisu si dokážu představit, že jde o to samé. The Perfect Secret ze začátku rozhodně nevypadají špatně, jeví se jako příjemná komedie, ale časem je to celkem dost o tom samém. Někteří herci jsou super jako např. M'Barek, kterému tyhle filmy prostě sedí, ale někteří jsou zase nesympatičtí a nějaké jejich reakce jsou až nesnesitelné. No, jednou se to dalo, ale víckrát si k tomu spíše cestu nenajdu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jako největší plus filmu vidím obsazení. Herci opravdu hrajou. Zprvu je to takový neškodný, nevinný blbnutí. Ale po výměně už to začíná hrát na ostřejší notičku. A proč jenom tři. V poslední době se ve fimech začíná víc a víc prosazovat ta pokroucená představa, že bejt na stejný pohlaví je norma, a ne nemoc.60%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následují nepovedené scény z filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama