Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad plný rozhovorů,dokument o lidech a společenské a kulturní situaci byl vysílán Českou televizí v letech 1992 – 2006. Vzniklo kolem 150 dílů,jeho hosté poseděli ale ukázali i prostředí ve kterém pracují,žijí,mají ho rádi a přednesli či ukázali něco ze své tvorby. Jan Burian pozval dlouho řadu hostů vesměs básníků nebo spisovatelů, cestovatelů, publicistů či vědců a jiných zajímavých lidí ale i on sám obohatil pořad svými či převzatými písničkami při hře na klavír.… (Stocki)

(více)

Recenze (8)

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Já bych toho člověka měl rád, i kdyby se pustil do vrcholové atletiky. Občas ten host není vyloženě zajímavej, ale není to často. Možná, že ne každý ví, že slavný projekt "zavěšenýho kafe" (tedy kávy předplacené v určitém podniku pro toho, kdo na to kafe třeba zrovna nemá), na naše území zavlekl právě Jan Burian. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Budiiž toto hodnocení bráno jako vskutku zprůměrovaný pohled s odstupem a v zapomění - a spíše tedy za smysl (jedna hvězdička) a za pointu (druhá hvězdička) pořadu jako celku, v jehož jednotlivých dílech nám J.B. představil krom SEBE (poctivě bez hodnocení) a jiných všelijakých svých kamarádů a známých i pár dalších osobností ze sobě oblíbených sfér (třetí hvězdička se sebezapřením za některé ty >padlé< ...) . . . Tož poseděli - nu a alespoň naplnili nějaký ten smysl a tu pointu, že... Budiž... :-/ - - - - - (Vídáno nahodile s kolísavým zájmem během let na kanálech ČT, komentář zde jako druhý - 21.1.2009) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama