Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé městečko je dějištěm prestižní soutěže v lovu okounů. Místní majitel obchodu s rybářskými potřebami a bývalý šampion je právě v pořádném průšvihu. Dluží bance splátky za půjčku a jeho nesnesitelný tchán chce, aby pracoval pro něj. Navíc mu hrozí silná konkurence od Roda Johnsona, nynějšího favorita rybářské soutěže. Jedinou Billovou nadějí je vytřít všem zrak a vyhrát závod... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Smok 

všechny recenze uživatele

Komédia určená hlavne pre ľudí, ktorí radi stoja dlhé hodiny po kolená vo vode s udicou v ruke. Priznávam, že o rybách toho moc neviem, a donedávna som si dokonca ešte myslel, že každá ryba má 12 prstov, lebo presne toľko ich je v balení, keď si ich vyprážam. V každom prípade na túto komédiu sa mi pozeralo ľahko a je to dobrý oddychový kúsok. Looser, ktorého nerešpektuje ani vlastný syn sa musí rozhýbať, ukázať svetu, že nie je úplný mamrd a zachrániť svoj rybársky obchod za podpory jemu podobných zúfalcov. Za túto komédiu dvíham hore tri prsty (vlastné, nie rybie). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Další nenáročná komedie, která spíše potěší, protože je založena na normálním, a nikoliv fekálním humoru. Bill miluje rybolov. Pak taky svou ženu, syn mu tak nějak uniká, místo ryb ho zajímají spíš počítače. Uniká mu také jeho obchod s rybářským náčiním - a najednou dluží na úrocích a dluzích 15 tisíc dolarů. Před krachem ho může zachránit jedině výhra v každoroční celostátní rybářské soutěži. Jenže v ní se daří už několik let jinému šampionovi, Bourákovi. A Bill, co si budeme povídat, je prostě looser. Film zachovává klasický půdorys tohoto komediálního žánru, který mimochodem bývá těžké dodržet, nakolik vypadá jednoduše. Lůzr je sice sympaťák, ale musí si projít mnoha poníženími, aby v závěru naprosto nečekaně triumfoval. Přestože syn se spřáhne s jeho nepřítelem, když Bourák taky dá na nové technologie. Je tu pár vtipných scén, některé dobré hlášky, člověk se pobaví, odreaguje, a navíc tak nějak vkusně. I takové filmy jsou potřeba. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Stane se vítězem v prestižní soutěže v lovu okounů „Elvis Presley“ rybaření, Bourák Johnson (Billy Ray Cyrus) nebo místní amatérský obchodníček s rybářskými potřebami Bill (Bill Engvall). Asi je Vám předem jasné jak to všechno dopadne – komedie je příliš předvídatelná (to však jsou z 90% všechny podobné filmy), ale herecké výkony jsou celkem příjemné (hlavně starej Montana mne mile překvapil) a celkově je ze všeho cítit takové milé, rybami nasáklé country aroma. Takže pokud hodnotím, jak hodnotím, tak to jsou rozhodně lepší dvě hvězdičky. ()

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Toto opravdu není to pravé ořechové s třešničkou na dortu. C.B.Hardingovým filmům už prostě nevěřím. Toto se snad ani nedá považovat za komedii, spíše za podprůměrné drama, ve kterém se táta snaží smilovat se svým klukem. Herecké výkony otřesné, děj stupidně laciný a vtip zádný. Jediné čemu se člověk může smát je snažícímu se Billu Engvallovi o vylepšení své herecké pověsti, které je tak nízko, že by musel člověk vyskočit do vzduchu, aby teprve dopadl na zem. Ruce pryč páni režiséři a vy diváci raději zavřete oči. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pěkná komedie, mělo to hezký děj, byly tam dobré hlášky. V městečku žije chlap, moc se mu nevede, dluží bance 15 tisíc. Kluk žije ve světě moderních technologií, rybařit nechce. Ve mestečku se koná velká rybářská soutěž a mistr souteže Bourák chce postavit v městečku druhý velký obchod. Vlastní syn jde za Bourákem, protože používá taky moderní technologie. Loosera však nečekaně podpoří žena a personál. Soutěž vyhrává Bourák, ale i přes problémy se na něho looser dotahuje - a nakonec dojde k nečekanému obratu.69 % ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama