Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Film

  • USA Tom and Jerry: The Movie (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

TOM a JERRY, slavný kočko-myší tým ztratil díky neustálým honičkám svůj domov a oba naši hrdinové se ocitli na ulici. Tam potkali nové přátele a také ROBYN, malou ztracenou holčičku, která hledá svého tatínka. Tom s Jerrym jí přeochotně nabídnou pomoc a hrdinsky se pouštějí do pátrání až jsou polapeni strašnou Robyninou tetou pí. FÍKOVOU a jejím úlisným právníkem. Ocitají se ve zvířecím vězení, kde vládne potrhlý doktor JABLÍČKO. Samozřejmě že Tom s Jerrym naplánují grandiózní útěk, při kterém osvobodí své nové zvířecí přátele - psa BROKA a blechu FRANKIEHO. Společně s Robynou se potom vydávají na divokou cestu plnou napětí a dobrodružství, jaké jste nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Průměrná epizoda s desetinásobnou stopáží. Plná muzikálových čísel, prosta tradičního vzájemného ultranásilí, lidem jde vidět do obličejů a hlavně - ti dva mluví! Být místo nich v hlavních rolích Čuk a Gek, Itchy a Scratchy a nebo Koko a Tchoř, nemělo by to na celkové vyznění žádný vliv, protože s duchem klasických cartoons o kocouru a myšákovi to mělo pramálo společného. Na druhou stranu, jak tady s oblibou proklamuji u rodinných animáků, jsem už x let vzdálen skupině, která mozečky doposud nezatíženými nepěknou realitou našeho světa rozhoduje, co je dobré a co ne, takže ze své pozice mám do toho těm nejmenším lejno co kecat. Ostatně, oni taky nehodnotí pořady na Hustler TV, či Private Gold. Aspoň doufám… ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Pamatam sa ako som sa tesil na prvu filmovu premieru Toma a Jerryho, plny napatia som cakal na to, ze moji oblubeni hrdinovia dokonca zacnu hovorit. Velmi zivo sa ale tiez pamatam, ako sklamany som z filmu bol a dokonca som od toho momentu na T&J na dlhu dobu zanevrel. Neviem ale ako by som film hodnotil, keby som vynikajuce skece z prvych serii nevidel... ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Sem tam to vtipné bylo. Ale jinak to bylo víceméně legrací o ničem. Aspoň že se Tom a Jerry rozmluvili, jinak by to bylo asi ještě horší. Jako zábava pro děti to je asi super. Vymysleli jim příběh, kdy se musí skamarádit, aby společně pomohli malé holčičce, kterou utiskuje její vychytralá teta. Budu muset někdy zase mrknout na nějaký krátký díl, abych mohla porovnat obsah epizod oproti tomuhle filmu. Neurazilo to, ale ani neoslnilo. Škoda, že se Tom a Jerry nedočkají opravdu kvalitního nadupaného zpracování, abychom na ně mohli jít do kina stejně jako se chodilo na Hledá se Nemo, Ledové království a další. Byla by to taková pocta téhle fenomenální dvojce. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ano, pro všechny fanoušky starých dobrých krátkometrážních grotesek je tohle opravdu dost velké zklamání, vyjímaje snad jen nenáročná děcka obdivující barevná pohybující se zvířátka... nadměrná dávka sentimentu a písniček je občas prostě nesnesitelná, gagy jsou na úkor dopředu jasného děje s přemírou ukecaných dialogů utlačeny a nebýt tradičně pěkné hudby a animace, asi bych to ani nedokoukal. zbytečná křeč. 30% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádku jsem milovala jako malá, ráda jsem se dívala i na seriál Toma a Jerryho a když jsem si ve videopůjčovně půjčila film s Tomem a Jerrym, tak jsem byla nadšená. Má to záporné postavy, hlavní postavu holčičku, se kterou sympatizujeme a samozřejmě i dva tentokrát mluvící kamarády Toma a Jerryho a pár chytlavých písniček. Teď už mě to tolik nebavilo jako v dětství, ale ráda jsem si to připomněla. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Začátkem 60 let spolupracoval na seriálu český výtvarník,animátor a režisér, Václav Bedřich. (M.B)

Reklama

Reklama