Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista, který jako jediný hlídkuje na kosmické lodi převážející peníze (vzhledem k nepřekonatelným počítačovým hekrům se jediné bezpečné platební transakce v daleké budoucnosti provádějí v hotovosti) musí bojovat proti vesmírným pirátům. Protože se piráti ukryjí za asteroid, podaří se jim obelstít automatickou obranu hvězdoletu a dostanou se na palubu, kde proti nim stojí jediný muž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je lokalitou vesmir je to dost bieda, poriadne sa to rozhybe az v druhej polke. Joa definicia vesmirneho pirata : Mars su povedzme medzinarodne vody, priestor medzi Marsom a Zemou su tiez medzinarodne vody. Zmocnite sa vesmirnej lode v medzinarodnych vodach bez povolenia majitela - coz je definicia vesmirneho pirata. 30 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další kousek kterej jsem po letech zopakoval a tentokrát se bude přehodnocovat. Ve svý době kdy nás různý video společnosti zásobovali podobnými kousky (Tohle tuším vydal Davay) to možná nebylo nic extra, ale i tady platí, že to porovnání s dnešními jakože béčkovými filmy je pro ty současné dost bolestné, protože i tenhle kousek strčí v pohodě do kapsy 90% současný levný akční tvorby. Triky jsou na požadavky podobnýho filmu dostačující ani příběh to nemá špatnej. Největší vesmírná past je tu v úvodu filmu spáchána na Grunera, kterej se stane obětí spiknutí při vraždě vlivnýho politika a vzápětí je odklizen na nezávidění hodnou práci. Ostrahy vesmírný lodě s prachama a zatím co posádka spí, tak on se střídavě nudí, zevluje po lodi a tancuje v podvlíkačkách. Naštěstí zábavička na zabití nudy se najde, když loď přepadnou vesmírní piráti kteří si chtějí trochu finančně přilepšit a akce může začít. Škoda, že Gruner tu nemá víc bojových scén, ta sekvence v úvodu filmu se mi hodně líbila, ale i tak nehrozí výraznější nuda. Škoda, že tu není pořádný démonický hlavní záporák, ale i tak nemám problém pro tentokrát překlopit svoje hodnocení k těm třem hvězdičkám i vzhledem ke jménu režiséra. Tady se notorický packal Phillip J. Roth náhodou docela vytáhnul.50% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ironické reklamy na začiatku pripomenú Robocopa a následná akčná scéna zase Total Recall. Tvorcovia evidentne majú radi Paula Verhoevena. Našťastie sa ale nejedná o vykradnuté zábery z pôvodných filmov, ale o poctu originálu ako vykrádanie nazýva Tarantino. Dejovo to je taká heist akčniak o vesmírnej lodi prevážajúcej kopu prachov, ktorú prepadnú zlodeji a tak nastáva boj o prachy a život v obmedzenom priestore vesmírneho korábu. Po trikovej stránke to pôsobí ako taká lepšia dvojepizóda nejakého sci-fi seriálu z tej doby, takže v tomto smere som bol celkom spokojný a scény z vesmíru sa mi páčili vrátane záverečnej naháňačky. Takisto interiér nepôsobí ako chodby z nejakej starej fabriky, ale celkom pekné kulisy ktorým som nemal problém uveriť, že predstavujú interiér lode. Čo sa týka postáv, tak Gruner je dostatočne charizmatický sympaťák aj keď hrať nevie. Alicia Coppola pekná tmavovlasá babenka, ktorá sa tam producíruje vo zvodnom spodnom prádle. Len ten záporák je taký nevýrazný manekýn odfarbený na blond, ale drsniaka som mu príliš neveril. Akciu tvoria väčšinou drobné prestrelky a naháňanie sa v chodbách lode. Gruner tu predvedie len dve bitky, ale aspoň sú kvalitné. Celkovo to je teda príjemná jednohubka, ktorá nevyzerá amatérsky ani príliš podfinancovane. P.S: Gruner tu má jednu tanečnú scénu vo vesmírnom spodnom prádle na pesničku Habanera z opery Carmen. Už som videl všetko a môžem zomrieť. :))) 4/10. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele

I já to kdysi dávno viděl v tv a měl nahrané na VHS, byl jsem tehdá na přelomu tisíciletí rád za jakékoliv scifi a tohle je nakonec koukatelné i v dnešní době, byť to je objektivně velké béčko:) Moc tomu nepřidává ani prkenný Gruner, ale i tak mi film zvládl udržet pozornost od začátku do konce, děj odsýpá a sem tam se objeví i nějaká ta zajímavá scéna. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak dávám dvě a Gruner může bejt rád, že je rád. Lokalita moje oblíbená: Vesmír, příbeh: nic moc, rozjede se to "pořádně" až po 50 minutě, no aspon jsou tam pěkný cats. Ten Grunerův tanec mě taky dostal. ()

Zajímavosti (1)

  • Pôvodná predstaviteľka hlavnej ženskej úlohy sa zranila počas natáčania, a tak ju nahradila Alicia Coppola. (beso74)

Reklama

Reklama