Robocop (TV seriál)
Dobrodružný / Komedie / Sci-Fi
Kanada, 1994, 22x44 min
Gemini
Zdrcující pokus vyždímat z legendy osmdesátých let nějaký ten dolar na příjmech z reklamy, jde přece jen o TV seriál, že?(26.6.2003)
Renton
Robocop není moje oblíbená postava, takže mě serial ani nemohl oslovit, navic je to fakt blbost!(27.3.2005)
Hakha
Miloval jsem tento seriál, dokud jsem neviděl film(první díl), který mě šokoval svou brutalitou a kvalitou. Od té doby jsem měl jiný pohled na Robocopa a seriál mě připadal směšný... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=_Zv9T2sKOBQ(23.1.2008)
LiVentura
Spíše určeno dětem..(3.11.2009)
Chrustyn
Hroznej shit. Pamatuju si, že jsem se na to jako malej hodně těšil s vědomím, že se jedná o "pravého" Robocopa. O to větší bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že to tak není a i v těch dětských letech jsem poznal, že je něco špatně.(30.7.2008)
iamek
Aspoň film vypada na slušnou podívanou. Z nostalgie musím dát aspoň jednu hvězdu.(30.5.2010)
Kryton
Tohle není Robocop! Tohle je Robocock!(26.11.2008)
Francik
Za humor, který jsem při seriálu měl. :)(26.11.2007)
korbitch22
Trochu prdel,jinak nic(4.1.2008)
Terva
Točeno pro děti a teenagery. Postrádá násilí.(3.9.2011)
Pit
Toto asi nebol jeden z najlepších nápadov, ako pokračovať v ako tak dobre začatej filmovej postavičke. Vedel by som si to predstaviť aj lepšie spracované. Ale čo už.(6.8.2007)
cariada
odpad!Tenhle mužorobot na mě nepůsobí. Je to hybrid. A celá sága o něm je děsná . Co všechno se nenatočí ,aby měli lidi zábavu. Jenže pro mě to bylo spíš utrpení vidět několik kousků.(15.8.2008)
vanderbart
jako malýmu se mi to líbilo... kde jsou ty časy?(31.10.2009)
Danny F.
Seriály typu Terminátor, Superman a Robocop atp. nemohou fungovat jako kopie skvělých originálů. Jedna hvězda za ''Roba''. 10%(27.7.2010)
Endyis
odpad!tohle bylo fakt velmi špatný....(18.2.2009)
wosho
Asi mám štěstí na seriály, ale většina z ních jsou průměrné kousky. Nebo je to smůla?? Ale to je jedno. Pro milovníky tohodle nekompromisního poldy je spíše seriál sklamání-žádná brutalita, či tvrdá satira jak v prvním filmovém dílu. Ale jako normální seriál s akcí bez brutality z poloviny 90let to ujde. Prostě spotřební zboží pro normální masy diváků.(17.4.2009)
phata
odpad!Já ho nikdy neměl rád...(27.7.2008)
Wall-E
Líbilo se mi to ve 12ti.... Teď fakt nevím.Někdy to zkusím :-)(16.8.2009)
corpsy
Lacné a naivné, ale Robocop bol pre mňa v mladosti obrovský pojem, a dá sa povedať, že pri tomto hodnotení úraduje aj nostalgia, ale spomienky na úžasne strávený večer pred satelitnou televíziou sú veľké.(20.11.2010)
panlorenc
Co si vzpomínám, tak v té době (v 10-ti letech)se mi to celkem líbilo. Jak bych se tvářil dnes, netušim.(21.4.2011)