Reklama

Reklama

Detektivové z Hollywoodu

  • USA Hollywood Homicide (více)
Trailer

VOD (1)

V hudebním klubu jsou zastřeleni členové raperské skupiny H2OKlick. Případ vyšetřuje postarší a zkušený detektiv Joe Gavilan a jeho mladý parťák K. C. Calden. Gavilan si bokem snaží polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Zmíní se Gavilanovi, že jeho otec, také policista, byl kdysi zabit za podivných okolností při jedné z policejních akcí. Při vyšetřování v klubu policie najde stopy dvou střelců. Na místě také zůstala ležet diamantová náušnice. Gavilan s Caldenem zjistí, že o rapery se staralo vydavatelství Antoinea Sartaina. Sartain, který byl před časem ve vězení, si platí policisty v čele s Leroyem Wasleyem, aby ho chránili. Wasleyho podporuje Bennie Macko z vnitřního oddělení policie. Gavilan ho při vyšetřování jiného případu zesměšnil. Macko má důvod po něm jít. Gavilan také chodí s Ruby, jeho bývalou přítelkyní. Macko Gavilana obviní ze slučování fondů a z toho, že má nesrovnalosti v příjmech a výdajích. Calden najde v pitevně ohořelá těla dvou mužů. Jednomu z nich chybí náušnice. Pochopí, že vrazi jsou mrtví. Gavilan se doví, že při masakru z klubu utekl mladík, který si říká K-Ro. Skládal pro skupinu hudbu. Když navštíví Sartaina, ptá se po něm. Sartain, který již předtím nechal zabít oba dva vrahy z klubu, chce na Wasleyim, aby to s K-Ro vyřídil. Detektivové zjistí, že K-Ro se jmenuje ve skutečnosti Oliver R. a jeho matka byla známá zpěvačka. Oliver jim však utíká, ale nakonec ho dostihnou. Oliver tvrdí, že nic neprovedl. Jeho matka řekne detektivům, že rapeři byli u Sartainova vydavatelství, potom se chtěli osamostatnit, ale Sartain si nechával všechny peníze. Skupina ho chtěla žalovat a ukončit s ním smlouvu. Když se Gavilan s Caldenem vyptávají na Sartaina ve vězení, dozvědí se, že za ním chodil pravidelně Wasley, kterého podezřívali, že spolupracoval s drogovými dealery... (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Lolita Davidovich, ktorá si zahrala dámu z escort servisu Cleo Ricard, je v skutočnosti manželkou režiséra filmu Rona Sheltona. (U_S_O)
  • Film bol pôvodne plánovaný ako dráma, a až neskôr bol zmenený na komédiu. (U_S_O)
  • Seržant Joe Gavilan (Harrison Ford) má ako zvonenie na mobile melódiu z piesne "My Girl", zatiaľ čo detektív K.C. Calden (Josh Hartnett) má melódiu piesne "Funkytown". (U_S_O)
  • Režisér Ron Shelton sa po prvýkrát stretol so spoluautorom scenára Robertom Souzom, už pri nakrúcaní filmu Temný tieň nad L. A. (2002). Souza tam pôsobil ako poradca, pretože je bývalým policajtom. Shelton bol jeho prácou tak ohromený, že ho požiadal o pomoc práve pri písaní Detektívov z Hollywoodu. (U_S_O)

Reklama

Reklama