Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé ospalého přímořského městečka na "anglické riviéře" si přímo rozmazlují Raye Speighta (James Cromwell), šampióna oblíbené hry podobné pentague. Pak se ale objeví mladý Cliff Starkey (Paul Kaye), stane se novým sex symbolem tohoto sportu, přitáhne další nadšené fanynky a navíc začne chodit s atraktivní Kerry (Alice Evans)... Rayovou dcerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Začiatok je bravúrny, no časom sa originálny námet pretaví do klasickej story o týpkovi, ktorému sláva stúpne do hlavy a na konci sa musí dostať späť na zem. Škoda, pri podobných šialených komédiách nemá takéto predvídateľné moralizovanie význam a iba brzdí komediálny potenciál. Každopádne Paul Kaye je bombový! ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Filmů z prostředí nepříliš známého sportu zvaného Bowls moc neni. Aspoň teda v mém případě je tento jediný, který znám. Celkem tradiční příběh (z ničeho na vrchol, pak pád dolu a opět na vrchol) neurazí, ale rozhodně ani neoslní. Děj se točí nejen okolo hry, ale taky vztahů (nejen rodinných), což někomu může sednout a jiného nudit. Já se sice nějak extra nenudil, ale Paul Kaye v hlavní roli mi vubec nesednul. Snímek na jedno možná dvě shlédnutí ano, ale tim to asi končí. 60 % Oblíbená část- Vince Vaughn á la Matrix ()

Reklama

Šňůra 

všechny recenze uživatele

Je to pro nás tak trochu cizokrajné, ale "koulená" jako sport skutečně existuje a na britských ostrovech je docela populární. Z této popularity těží i tato komedie, která jinak jede podle zaběhnutého schématu - nejdříve válka a boj mezi dvěma soupeři, starým několikanásobným šampiónem a drzým mladíkem, který představuje nastupující generaci, aby se nakonec setkali v jednom týmu, reprezentovali společně starou dobrou Anglii a slavně zvítězili. A samozřejmě, že k tomu patří taky trochu té romantiky. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Paul Kaye překonvertoval suchý britský humor v těžkotonážní nářez a opět mě utvrdil v tom, že je to zbytečně zazděný talent. Co na tom, že to jede pevně v klišé koleji. Mě to naopak vyhovovalo. Měl jsem toho ten den dost a potřeboval jsem absolutně vypnout. Hurá. Některé scény mě doslova rozsekali na maděru, jako např. ta, kdy se mu Trevor omlouvá v noci cestou domů. Záběr, jak vcházejí do domu, omlouvá se, zavřou se dveře, rozední se, vycházejí ven a stále se omlouvá. Bác! Nápad za všechny prachy. Nebo ta parodie na Rockyho... Prostě paráda. Paula žeru už od Its all gone Pete Tong a tady opět rozmlátil mou bránici na kaši. Bravo. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

"Vole, to je Batman" "To je chlap z Matrixu, ne?" Jo, sranda to byla, po delší době jsem se konečně u komedie alespoň párkrát zasmála. Škoda toho předvídatelného konce, ale u tohoto žánru to ještě dokážu prominout. Na druhou stranu se mi líbilo, že se Cliff nakonec vrátil nohama na zem a musím se přiznat, že mě iritoval právě v té fázi, kdy mu sláva stoupla do hlavy. Navíc ta hra mě celkem zaujala (sportem bych to zase nenazývala). U mě lepší 3* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama