Reklama

Reklama

Zločin v Alpách

(seriál)
  • Německo Watzmann ermittelt (více)
Německo, (2019–2023), 30 h 12 min (Minutáž: 45–50 min)

Hrají:

Andreas Giebel, Peter Marton, Ines Lutz, Kathrin von Steinburg, Barbara Weinzierl, Leonie Brill, Nepo Fitz, Genoveva Mayer, Sarah Thonig, Lilly Forgách (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Vrchní inspektor Beissl zvládal doteď na policejní stanici v Berchtesgadenu všechno téměř sám. Jenže teď nastupuje nový kolega Jerry Paulsen, který je Beisselovým pravým opakem – je okouzlující, výřečný a dobrosrdečný. A jako by toho nebylo málo, chodí s Beisselovou nejstarší dcerou Johannou. Naštěstí umí tihle dva dát osobní rozpory na druhou kolej a společné vyšetřování zločinů v Berchtesgadenu jim půjde pěkně od ruky. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele

No teda, som veľmi milo prekvapená, že po všetkých tých typicky rakúšacko- nemeckých doktoroch z hôr, dávno vyžmýkanom komisárovi rexovi, nostalgicky obstaróžnom Derrickovi atp. sa Nemcom podarilo natočiť takto sympatický seriál. Pri vyšetrovaní už pravda vidíme používanie moderných prvkov dnešnej doby- sociálnych sieti, mobilov. Občas je tu síce cítiť trocha váhanie, či už v dialógoch alebo opatrnom humore, ale ako celok pohoda a zaujali aj niektoré zápletky. Akurát prečo si tí dvaja policajti stále vykajú, keď spolupracujú a ten mladší žije s jeho dcérou? Prosto aj keby postavy nepôsobili chladne, v niečom ten nemecký odstup musí byť :-) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

dívám se abych se nemusela dívat na něco jiného.Ti dva svým výzorem  neurazí ale ani nenadchnou.scénář obyčejný .Nejste vláčeni dějem sem tam .Skvělý dabing.K odpolednímu kafi dobrý i kvůli tomu,že tenhle seriál navazuje po cestopisu.Dobrá atmoška ()

Reklama

Galerie (375)

Reklama

Reklama