Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V bažinách u města Marais v Louisianě se děje něco neobvyklého. Když městečko zasáhne záhadná nemoc, je vyšetřovatelka CDC Abby Arcaneová vyslána, aby ji prošetřila. (HBO Europe)

Recenze (26)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mestečku Marais v štáte Louissiana vypukne nákaza, ku ktorej je privolaná lekárka z centra boja proti chorobám CDC Abby Arcanová, ktorá pochádza práve z tohto mesta a bude tak nútená čeliť nielen šíriacej sa nákaze, ale aj svojej minulosti...nepatrím k fanúšikom či už DC, Marvel a ani iných komiksov, ale úvodná časť tohto seriálu vo mne zanechala viac ako dobrý dojem. Možno to, že som sa nakoniec nerozhodol pozrieť si najprv filmové spracovani Bažináča z predchádzajúcich rokov bude výhodou. Viac ako solídna atmosféra, veľmi dobré prostredie a nezvyčajne prirodzene pôsobiaci herci.Veľmi sľubný úvod. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom, ako som vcera dopozeral prezicny "The Hot Zone", kde jednali s virusmi, je tato amatercina tak velmi zla, ze sa na to neda kludne pozerat. Jednak, co sa tyka postupov, ktore su vyslovene hlupe, az po to, ako hlavna predstavitelka, neustale s dokonalym make-upom a ucesom hadze neprirodzene grimasy a prezentuje spravanie, ktore proste k jej postave zdravotnej specialistky absolutne nesedi. Silno ma to vyrusovalo. Postava vtipneho sympataka vedca, azijskeho asistenta, ci "starostu" je taktiez silno stereotypna a nicim nevybocujuca s mnozstva B-C-ckovych filmov. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Slušný pilot o městečku, ve kterém se místní bažiny “nakazí” a začnou působit nemoce, které začnou vyšetřovat vědci a samozřejmě zjistí, že se něco děje. Zatím to moc společného s DC nemá, tak uvidíme, zda se v dalších dílech objeví nějaké easter eggy či náznaky spojitosti. Hlavní postavy sympaťáci, chemie mezi nimi zatím nefunguje, ale uvidíme dál. Vizuál i příběh zatím dostatečně navnazující a ke konci se objeví i Swamp thing, tak jsem zvědavý dále, snad to nepůjde z kopce, jak už bývá zvykem u podobných seriálů... ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Již úvodní minuty pilotního dílu naznačují, že máme co dočinění s napodobeninou Cravenova televizního béčka z osmdesátých let, avšak tentokrát rozplizlou do úmorných deseti epizod. Kdo se hororovým žánrem zabývá na odbornější úrovni, tak mu jistě neunikl fakt, že testovací projekce skončila olbřímým fiaskem, v důsledku čehož se studio rozhodlo zkrátit sérii o celé tři díly. Tento zdánlivě citelný zásah do příběhové osy mimo jiné svědčí o tom, že Daubermanův scénář jako obvykle nedává absolutně žádný smysl a lze ho tak dle libosti seškrtat. Veškeré pokusy o vybudování atmosféry se zde po hříchu omezují na použití temného filtru, CGI působí neskutečně amatérsky a za herecké výkony by se snad museli stydět i naprostí ochotníci. Jakožto zdejší hororový expert tak uděluji seriálu Swamp Thing zcela zasloužený odpad. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé triky, sympatické herecké obsazení.... tak uvidíme... INFO 06.06.2019: SWAMP THING - AT&T převzalo Time Warner, do kterého patří i Warner Media. A Ti plánují vlastní platformu VOD. Takže DC Universe se chýlí ke konci. Vedení se seriál nelíbí, ani herci, ani vysoký rozpočet. Kritici také seriál potopili. Ze 13 dílů, bude jen 10 a 2. serie nebude. Slíbili ale, že zbytek dílů odvysílá... ale kdy, to ví jen Pán Bůh?😤😤 😤😤Kurvy!!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje v baru, je „Rock Bottom“ od Paula Ottena. (Duoscop)

Reklama

Reklama