Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Abby je odhodlána vyléčit zhoršující se epidemii v Marais, když její přítel a kolega Harlan onemocní "zelenou chřipkou". Hledá lék v Alecově laboratoři, ale místo toho najde nejnovější nadpřirozené oživení Bažináče. (HBO Europe)

Recenze (8)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretim dielom nadobro koncim s tymto paskvilom. Mizerne herectvo, ucebnicove postavy a dej postradajuci akukolvek atmosferu, ktoru by som pri tomto zanre ocakaval, to zabijaju. Nehovoriac o predvidatelnosti. Neodporucam. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abby sa zverí Liz s jej zistením, že Swamp thing by mohol byť Alec Holland a podarí sa jej vyliečiť Harlana zatiaľčo Avery sa snaží získať viac peňazí od Marie na svoj výskum...dalo sa čakať že tempo časom tochu poľaví, uvidíme či sa v ďalšom priebehu podarí nadviazať na pomerne dobrý úvod alebo to bude podobné ako so seriálom The Outsider, keď HBO po dvoch skvelých epizódach uviazlo na dlho na mŕtvom bode. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl trochu vatový díl. Dost věcí se stane a vyřeší na jeho konci. A rozhodí se dost linek dál do děje. Co mě ovšem mrzí, je chování Abby. "On se bojí a neví, co se děje." Já bych byla nonstop v bažině. Jenom říkám... ()

sugythesugar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taká omáčková časť. Ako pohli sa niektoré udalosti, ale inak nič závratné. Som zvedavý aký dôvod bude mať doktorka k tomu aby zostala v tomto mestečku, keď už vyliečila tú epidémiu.... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Dr. Jason Woodrue (Kevin Durand) je v komiksech známý jako záporák Floronic Man. (NiWi)

Reklama

Reklama