Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V přísně tajném výzkumném vesmírném ústavu v Novém Mexiku způsobí zahraniční špióni sabotáž přeprogramováním řídícího počítače. (Hans.)

Recenze (5)

pepua 

všechny recenze uživatele

V laboratoři během experimentu s extrémně nízkou teplotou zahynou za velmi záhadných okolností dva lidé a případ přijede prozkoumat expert pověřený vládou. Dočkáme se tak exkurse do laboratoře, vědci postupně vysvětlují expertovi (a nám) jak jednotlivé přístroje fungují a k čemu slouží. Ovšem záhadné nehody nepřestávají, mrtvé už nelze spočítat na prstech jedné ruky a závěr filmu byl napínavý a velmi zábavný. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nenechajte sa zmiasť veľkolepým titulkom GOG v úvode filmu, ani maľovanými galaktickými šíravami z tej istej sekvencie. Tento bezduchý, z 90% neakčný, 50´s sci-fi model, sa bude odohrávať v jednom štúdiovom laboratóriu, z nesympatickými predstaviteľmi, vizuálne neprívetivými robotmi a režijne zvládnutý asi ako keď sa murár, ktorý obľubuje maximálne turecké telenovely, dá naverbovať na stoličku. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Gog“ je určen pro ty, kdo mají levná béčka, nevadí jim, že jsou skoro sedmdesát let stará, jsou schopni se povznést nad skutečnost, že je to vizuálně hodně velké retro, a také jim nevadí, že scenáristicky to opravdu není nic chytrého a jde jen o to vyhrát nad nečekanou hrozbou. V takovém případě prostě dostanete, co byste chtěli. A je to celkem příjemné. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Poměrně nesmyslná akční podívaná, která je plná hloupostí a nelogičností. Je třeba ocenit závěrečné reálné záběry na stíhačky a další bojovou techniku, povedený je rovněž i úvod, kdy dojde k záhadnému úmrtí vědců - ale to je asi tak všechno. Tajný agent pověřený vyšetřováním jejich smrti, jelikož pracovali na důležitém vesmírném projektu, je dost směšný, naprosto nesympatický a jeho lovestory je naprosto vycucaná z prstu scenáristy. Špionský příběh je ujetý a hloupý a dvojice robotů Gog a Magog trapná. Skutečně nevypadají nijak hrozivě, ale jako neškodné verze automatických uklízečů podlahy. Jediný plus, proč jsem nakonec dal hvězdu navíc, bylo mé překvapení, že navzdory délce film překvapivě rychle utekl a taková pitomina ani nebolela. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama