Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Respektovaný lékař v.v. a bývalý president Královské chirurgické komory Sir Lancelot Spratt si pomýlil lékařskou přednášku s pánským striptýzovým klubem! Jeho někdejší podřízený, Dr. Richard Hare, se zatím pokouší získat vlastní soukromou praxi jako asistent uznávaného Dr. Cardewa. Richardovo srdce, rozbolavěné v románku se sestrou ošetřující ho při žloutence, baží po nové známosti. Ještě více však po ní dychtí Richardův parťák Dr. Tony Burke, který v Cardewově nepřítomnosti zavádí v ordinaci nové praktiky a mimo jiné přijme sličnou asistentku. Další ženou do týmu je pak neméně půvabná Dr. Nicola Barrington, po níž Richardovo srdce ihned zahoří.

Bláznivá britská komedie je čtvrtým filmem z tzv. doktorské série, která započala o šest let dříve snímkem DOKTOR V DOMĚ. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Šikovně odvyprávěný příběh, ve kterém se scénáristům podařilo dostat do jednoho filmu hned několik námětů. Díky tomu, nebo možná kvůli tomu, je hlavní dějová linka poněkud rozmělněná takovou spoustou lightmotivů. Film sám o sobě je spíš praštěný než hodně vtipný, přesto v něm najdete povedenější momenty. Herecky jej v menší roli výrazně oživuje James Robertson Justice, kterého známe z celé řady britských filmů té doby, za všechny jmenujme například válečnou komedii Very Important Person nebo film ze série o Miss Murple s Margaret Rutherford v titulní roli To je vražda, řekla. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitou sla cela seria Doktor /v dome, na mori, Doktor hledá místo/ behom rokov dole vodou. Skoda, dnes uz niektore sceny posobia vycpelo : 40 % ()

Reklama

Reklama