Cyklus televizních povídek:
1. Na krvavé koleno (režie Jaroslav Hovorka)
2. Hostinská (režie Václav Koubek)
3. Sestry B. (režie Ondřej Trojan)
4. Tak dělejte něco ! (režie Tomáš Vorel)
5. Cesta (režie Zdeněk Tyc)
6. Já vás chápu, pane prezidente (režie Ondřej Trojan)
7. Časem vrah, vrahem čas (režie Ondřej Trojan)
8. Postup (režie Ondřej Trojan) (J.Connor)
mysicka
Historku "Tak delejte neco" miluju nadevse. Fero Burda a Vavra v ni opravdu exceluji!!! At zije divadlo Sklep! Ochranci vseho druhu, ze vsech zemi, SPOJTE SE!(1.12.2003)
WANDRWALL
Dlouho mě to bavilo. Už se ty časy ale asi nevrati.(9.7.2011)
J.Connor
Souhlasim s mysickou, scénka s ochránci je opravdu nepřekonatelná : Já tě přeroubuju ty čurine! Čapej dzurila, posílám ti brabeniště...(28.11.2006)
maverick10
Tak dělejte něco ! - jedna z nejuzasnejsich scenek divadla sklep.(11.12.2008)
Terva
Scénář - Jan Stehlík, Ondřej Trojan, Tomáš Hanák, Jan Slovák, Lumír Tuček, Jiří Fero Burda, Lenka Vychodilová, Jaroslav Hovorka, Václav Koubek, Jirí Burda, Tomáš Vorel, Robert Nebřenský a Zdeněk Tyc - je jasné, že různorodost scénáristů neznamená kvalitní příběhy. A ikdyž dávám čtyři hvězdy, ne mnoha lidem se to bude líbit všechno a spíše se přikloní k průměru.(26.6.2011)
ganz
Dělejte něco! a sestry B. jsou absolutně výborné. škoda že už se v dnešní době setkáme jen s trapnostmi typu Tele Tele. "Hele srna¨, Jak se peče kráva(= "(23.12.2007)
Sista
viděla sem jenom Tak dělejte něco! a je geniální..(5.1.2008)
Rodin
Škoda kolísavé úrovně jednotlivých dílů. Některé by si fakt zasloužily samostatné hodnocení a pak by bylo možné hvězdičkami plýtvat mnohem víc.(31.3.2010)
Dr.Abe
"Já bych si dal svíčkovou".(19.10.2007)
dvd-L
Za DĚLEJTE NĚCO a částečně Sestry B.(13.1.2009)
Romadoor
....hele Proroku jak byla ta tvoje pjesnička ? (ideální pobídka k propuknutí té pravé hospodské zábavy v pokročilejším vývoji večera). Navíc v této povídce zazní dost důležitá informace - "Bůh neni!", ale je pravda, že nebýt Tak dělejte něco tak tomu dám asi jen 3, jelikož ty ostatní povídky takový břink neměly.(8.11.2007)
Jello Biafra
"Hele srna, jak se peče kráva"(8.5.2011)
Související
- Tak dělejte něco! (TV film) (1994)
Podobné
- Hřmění divadla Sklep (divadlo) (2000)
- Wartburg movie show (TV pořad) (1999)
- Multicar Movie Show (TV pořad) (1998)
- Pumelice lesní moudrosti (TV film) (1997)
- Mlýny (divadlo) (1994)
- Penziónek (TV film) (1991)
- Besídka divadla Sklep (divadlo) (1991)