Reklama

Reklama

Voyagers - Vesmírná mise

  • Česko Vesmírná mise (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V roce 2063 Zemi sužují nemoci a sucho. Šanci na záchranu lidstva vidí vědci v kolonizaci jedné vzdálené planety. Ze Země odstartuje raketa se speciální misí. 30 chlapců a dívek, narozených ze zkumavky, bez rodin, je vychováváno v izolaci vesmírné lodi a připravovaných na život ve vesmíru. Pravidelnými dávkami speciální drogy jsou zbavováni veškerých emocí a pocitů. Nikdo z nich netuší, že mají pod dohledem posádky v průběhu letu dospět a zplodit potomky. Nikdo z nich netuší, že cesta bude trvat 86 let a oni tedy domov nikdy nepoznají... Když několik z nich odhalí tajemství mise a účinky drogy, rozhodnou se vzepřít. Izolace uprostřed nekonečného vesmíru probouzí vztek, chtíč, nenasytnost a strach. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (170)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tak ti ani nevím, proč má tenhle fil m jen necelejch 52%. Já bych to viděl na uplně klidnejch 75%. Za mě super nápad. Filmů o cestování vesmírem jsou haldy, ale tenhle je tak trochu jinej tím, že se tady dostáíváme hodně do hlav jednotlivejch postav. A celej film vyústí v to,, že když máš v jedný partě lidí jednoho magora, tak je těch magorů nájednou víc a víc... Herecký obsazení na jedničku, tempo střídavý, ale rozhodně si to zaslouží lepší procenta :o) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Podľa tunajšieho slabého hodnotenia by sa zdalo, že ide o slabý béčkový film, ale občas sa stáva, že hodnotenie klame. Už pri prvom pohľade na vizuál filmu a kozmickú loď neurčitého tvaru a rozmerov o béčkový film nejde. Slušne vystavaný viac psychologický ako sci-fi príbeh, aj keď nie príliš zložitý, ma bavil až do samého konca. Správanie dnešnej spoločnosti je tu vtesnané do malej skupiny ľudí na malom priestore, a ako vieme, vodcom svorky sa stáva ten, čo najsilnejšie kričí, najviac klame, najviac... nechcem spojlerovať, ale veď to poznáme z volieb. Na kozmickej lodi ide o záchranu ľudstva, no keď sa pozrieme na posledné udalosti vo svete, je otázne, či takéto ľudstvo má vôbec význam zachraňovať. –––– Nikdo si nevybírá, kam se narodí. Musíš najít způsob, jak žít svůj život. Rozhodni se, jakým člověkem budeš. Snaž se být dobrým. –––– Co uděláme, aby se to neopakovalo? ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Za vizuálními efekty je česká stopa, takže hromada povědomě znějících jmen v titulcích bude pro našince ve finále nejzajímavější pasáží celého díla. Burger nechává v uzavřeném prostoru rozjet hormony mladistvých až do krajní meze, ale vše je celkem předvídatelné. Navíc vykulená Lily-Rose se moc nepotatila. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Představte si, že by si defektní dcera psychotické Vesmírné Odyssey a dementního Horizontu události upletla fakana s lobotomizovaným synem oligofrenního Equilibria a epileptické Sexmise. Teda ne jednoho fakana, ale hned několik desítek. A teď si představte, že všechny ty potraty zavřete do háj-tek konzervy, ve které je má Koučovat jen jeden jediný příčetný borec, a velmi pravděpodobně budete schopni předpovědět události tohoto snímku od A do Z bez toho, abyste jako já trpěli u jeho sledování. Ergo dosti pitomý, plytký a nudný způsob sdělení, že pokud necháte dětičky vyrůstat v sociální izolaci s xichtama přikovanýma k obrazovkám a budete se mocí mermo snažit programově potírat jejich samostatné kritické myšlení, vyrostou z nich sice možná vědomostmi nabití progresivní a dynamičtí jedinci, které si ovšem namaže na koblihu první Bureš či jiný psychopat, který zrovna náhodou půjde okolo. A když jeden já uváží, že to celé bylo navíc futrováno samoúčelnými scénáristickými berličkovými nelogismy tak mohutně, až se mu od samého protáčení bulv málem zauzlovaly oční nervy a ke vší té hrůze ještě osazeno výjimečně odpudivým prasečím Šerým dnem, kterého by se i slepý štír bál potkat i v noci, tak si říká, zda i ty podměrečné dvě nejsou moc. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to, jak na lodi, která 86let "putuje vesmírem" ke vzdálené planetě by mohlo být zajímavé...Pokud ta loď není plná puberťáků, kteří přestanou ve 14ti letech pít vodu, která obsahuje látky, která jim tlumí jejich pubertální pudy :D Divím se, že se jich tam nepozajíbelo víc...Jako vážně jsem cca od půlky filmu čekala větší vraždění a docela mě mrzí, že na to nedošlo..Nicméně - myšlenka - jakože vize celého filmu - super - to se mi líbilo, ale bylo to podané tak "nezajímavě"... Zajímavý projekt, pokud od narození neznáte nic jiného než "uzavřený" svět mimo realitu - takže neznáte slunce naživo, vzduch, řeku apod..tudíž vám to logicky ale právě nemůže chybět...v tom to bylo dobře vymyšlené ;) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Za VFX efekty ve snímku je zodpovědné pražské postprodukční studio UPP. (EndyseQ)
  • Natáčelo se v rumunské Bukurešti. (BMW12)

Související novinky

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

25.06.2020

V Hollywoodu se čerstvě rozdávaly nové projekty a dva z nich teď přistáli v rukou velice šikovných režisérů. David Leitch (John Wick, Deadpool 2) se upsal režii snímku Bullet Train pro Sony Pictures.… (více)

Reklama

Reklama