Reklama

Reklama

Zmije

(seriál)
USA, (1994–1999), 60 h 9 min (Minutáž: 44–92 min)

Hrají:

Joe Nipote, Heather Medway, J. Downing, James McCaffrey, Jeff Kaake, Dawn Stern, Dorian Harewood, Carlos Gómez, Mark Pellegrino, Ken Foree, Ric Roman Waugh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mesto Metropol ovláda kriminálna skupina Outfit. Tajná organizácia vyzve technika Juliana Wilksa aby zostrojil superauto Zmiju, ktoré má zničiť Outfit. Zmija potrebuje šoféra a Julian sa rozhodne zmeniť identitu bývalému šoférovi Outfitu Michaelovi Paynovi, ktorý havaroval a leží v kóme. Stáva sa z neho Joe Astor, detektív, ktorý po boku Juliana a policajta Frankieho začína bojovať proti zločinu. Prvá séria seriálu "Viper" z roku 1994 patrí k výborným kriminálnym seriálom 90 tych rokov a je najvydarenejšia z celkovo štyroch sérií. (JohnFarst)

(více)

Recenze (128)

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V devadesátých letech rozhodně adekvátnější než Knight Rider, nápad s temnou minulostí hlavního hrdiny je rozhodně lepší než přešitý ksicht Michael Long/Knight a i ty akční scény jsou poněkud lepšejší. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// První a poslední zmije, kterou jsem sledoval s radostí a klučičím zápalem pro sci-fi auto-robo-cosi. Láska k transformujicím robotům a koktajicím puberťákům byla už od té doby nevyhnutelná! ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Wow! Brm, brm, vrrrr....seriál postavený na superautě, který zvládá skoro vše. K tomu ještě nějaký imbecilní tým, se kterým zachraňují svět, nebo aspoń minimálně sebe. Knight Rider měl podobný nápad, ale zde to aspoň zachraňoval jakž takž sympatický Hasselhof a postava Kita (a to jsem nezmiňil ani tu znělku). Knight Rider pro nové desetiletí se každopádně nepovedl. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Rozkošně nablblý a laciný devadesátkový pokračovatel KNIGHT RIDERA, který se dal jakžtakž přežít v době svého vzniku. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší, na podobných seriálech jsem dost ulítával. Jak přibývala léta, vkus se mi pozměnil a už mi to nic neříká. To je holt časem. Ale to auto stojí za podívanou. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný seriál. "Superauto zmije, které mění svou tvář." / Viděné epizody cca *25.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Normalni americkej serial, tvurci chteli byt originalni. No jo, Knight rider. Nepovedlos e uplne ale je to porad lepsi, nez se koukat na Hazlhrocha. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Vydařilý seriálek s akčním vozem zn.Viper, škoda, že se na podobné seriály zbytečně zapomíná a neustále se omílají ty rádoby dobré kvalitní a nové..?!!! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

mě se to vymakané autíčko fakt líbilo i s těmi hračičkami, mít ho tak ho ani neměním na dodge vipera, (( :: ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Ve své době jsem na to koukal a bavilo mě to - hlavně díky mému obdivu k autu v "hlavní roli" - Dodge Viper RT/10 je naprosto úchvatný sporťák, který mě dostává dodnes - ale když jsem měl nyní možnost vidět Zmiji po letech znovu, přišlo mi to jako klasická ušmudlaná devadesátková televizní prudukce, která je beznadějně zaseklá v sobě svého vzniku, a dnes už je v podstatě jen k smíchu a za vidění nestojí. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Dodge Viper se mi hodně líbí a proto jsem byl místy znechucen, v jaké vozítko se to při akci přeměňovalo. Zmije je vlastně jakousi chabou variací na Knight Ridera. ()

Reklama

Reklama