Zorro (TV seriál)

Zorro: The Legend Continues

Dobrodružný / Western / Romantický / Rodinný

USA / Francie, 1990, 87x30 min

• Cival

Tak tomuhle říkám silně nepovedný seriál, na který zapomenete tak třicet sekund po závěrečných titulcích. Navíc Zorro slovo charisma nikdy ani neslyšel.(11.3.2003)

Jako kluk jsem ten seriál bezmezně miloval. Jsem rád, že jsem jej od té doby neviděl... nerad bych si kazil vzpomínky. :)(25.10.2004)

• Lima

Volný sled více-méně stupidních historek, které slouží jen jako výplň mezi reklamama. Ale když se podívám na "skvosty" typu Černý rytíř, který právě běží na Nově, tak musím uznat, že Zorro ještě není tak hroznej.(21.4.2003)

• Tosim

Hm...Zorro je sice hrdina, ale taky jenom člověk...prostě se o jeho osud divák nikdy nebojí tím pádem se s ním taky nikdy neztotožní...vždycky z kterékoliv pasti vyvázne...nějaké to napětí by neškodilo! (Není to MacGyver, i když ten byl taky pošuk :))) Slabota...asi jsem moc náročný, abych chtěl od takového tématu něco víc...film o Zorrovi jsem naštěstí neviděl :-)(16.4.2003)

Vim že to byla sračka a ne moc podle původního příběhu ale v dětství to bylo super.(14.2.2005)

Jeden ze seriálů mého dětství, který naštěstí dávali v natolik "rozumnou" dobu, že o něm naši díky bohu neměli ani páru.(3.6.2009)

Hodnocení z nostalgie. V dětství jsem to žral.(1.9.2007)

70% - Další z mých kdysi oblíbených seriálů o neohroženém hrdinovi...(28.5.2007)

Pamatuji si slavný seriál..(26.12.2010)

Roztomilý seriál. Scenár je len zväzok jednoduchých a často naivných historiek, ale má to svoje čaro - hlavne krásna a naivná Zorrova láska. Ak si však niečo zaslúži najväčšiu pozornosť, tak sú to úvodné titulky, ktorých zvučka má v sebe neskutočne veľa humornej energie...(12.1.2009)

• duklak2

V dětství oblíben, dnes nenáviděn. Nedovedu si představit, jak se na to v dnešní době dívám. Zorro byl hrdina, ale dnes když se zeptáte malých děti, kdo že je to ten Zorro? Odpoví: "Nevíme". Hodnocení ponechávám podrůměrné.(19.1.2012)

• Flego

Hrôza !(25.4.2007)

• IllIlIlIIl

Nemám rád toho muže s maskou, který brání nevinné a bezbranné vesničany a vždy svým mečem přesně vyřízne písmeno Z. Ale alespoň lepší než německé krimi seriály či jihoamerické telenovely.(18.2.2008)

• Davies182

Snad je i trochu vidět, že se tvůrci snažili, nicméně dopadlo to naprostou katastrofou. Asi jediným plus je líbivá postava hlavního hrdiny a pár těžko stravitelných dílů.(16.4.2009)

Srdeční záležitost mýho dětství :)(29.9.2008)

• Kapybara

Vcelku dost velká kravina, ale v sobotu nebo v neděli ráno se u toho dalo nasnídat bez úhony.(18.3.2006)

né tak dobrý jako mekgajvr ale trojku si mr zedko zaslouží(26.12.2007)

• M.I.K.E.

Dvě * jen za to, že mě tahle postava inspirovala k masce na karneval :-)(13.5.2007)

• Wishkah

Maník v převleku přijede do vesnice jak velká voda, nakope zadek místnímu šerifovi a pak hned zmízí. a to všechno v jakési pidivesničce, které má být budoucí Los Angeles. K smíchu(24.7.2009)

• sskrblik

Přiznám se bez mučení, že jsem to občas sledoval jako malej.(22.8.2010)