Reklama

Reklama

Obsahy(1)

HOSTAGE zachytává Řidiče (Clive Owen) uprostřed akce. Veze peníze únosci Lindy Delacroix (Kathryn Morris). Únosce však má v úmyslu hrát s řidičem jednu hru. Lindu dal totiž do kufru auta a hodil ho do zátoky. A je jen a jen na řidiči jak rychle se k ní dostane a jestli ji dokáže zachránit... Krátký film do série THE HIRE pro BMW, natočil světoznámý akční král John Woo (Killer, Hard Boiled, Face/Off, M:I-2). (3DD!3)

(více)

Recenze (120)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nejlepší The Hire. Zbylé díly měly problém buď s tím, že se věhlasní režiséři na tak malém prostoru raději ani nepokusili něco vytvořit a jen blbli (Ritchie, Scott), nebo naopak přecenili možnosti formátu a nakonec to vypadalo spíš jako sebeparodie (Wong, Iñárritu). Woo to ale z nějakého důvodu zvládnul přesně vychytat. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +střih, herci, příběh, kamera, akce, hudba -chyběly holubice a nějaké to pořádné střílení/// I když v pořadí šestý díl, tak tenhle jsem viděl úplně jako první. A je to fantastický jak se do devíti minut vleze příběh, který by mohl klidně zabrat desetinásobek času. Navíc dynamická hudba a dobré zpracování vytváří z tohoto dílka bezvadnou podívanou./// Celkem 80%/// ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Zpracování výborné, Clive se žene L.A. (nebo je to San Francisko?) na plný plyn, aby zachránil rukojmí, která taky není nevinná květinka, perfektní akční sekvence a Clivovo charisma, však tentokrát na plný počet nestačí, nevím jestli je to námětem nebo pocity, prostě John Woo odvedl skvělý job, ale zároveň nic více, čekal bych možná trochu více nápaditosti a originality. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Snad jen bílé holubice chyběly k tomu, aby během devíti minut John Woo použil všechny své obvyklé trademarky. Bezchybně naaranžovaná jízda městem, ve které Woo umě pracuje hlavně s kamerou, dává vzpomenou na jeho klasické aranžmá akčních jízd. Dějově se sice Hostage potácí někde okolo suchého průměru, ale o tom, že umí zázraky už dávno víme. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Vozidlo, které v tomto díle Clive Owen řídí, je BMW Z4 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama