Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)

• Německo

Puma - Kämpfer mit Herz, Der

Puma

Akční

Německo, 2000, 45 min

V rámci evropské akční tvorby jde o velmi slušný kousek. Pravdou je, že hlavním tahákem je sympatický Mickey Hardt, ale určitě potěší i skvěle zvládnuté akční scény a některé vtipné dialogy.(27.12.2005)

Na to, že je to nemecké, je to až pozoruhodne pozerateľné.(6.10.2006)

Nostalgia na detské časy, tento seriál dávali kedysi aj na Markíze. No vtedy mi prišiel... vynikajúci! Aj s odstupom času má niečo do seba.(15.7.2008)

Nemecká produkcia a akčný seriál plný napätia a rýchlych scén kde aj v skutočnosti hlavný hrdina riskuje svoje zdravie. Veľmi sa mi páči, že tento seriál sa nesnaží ísť v zabehnutých koľajách americkej komerčnej produkcie, ale za hlavného hrdinu obsadili človeka na slovo vzatého, ktorý naozaj vie niečo o bojovom umení a rozhodne to vidieť. Navyše scény sú robené veľmi dobre, človek je v napätí a niekedy má pocit, že vidí európskeho Jackieho Chana. Vďaka za tento seriál a tu je naopak škoda že ho tak rýchlo ukončili a nedočkal sa viacerých pokračovaní, lebo si určite rýchlo získaval svojich fanúšikov nielen na Slovensku.(13.9.2010)