Nemecký akčný seriál nás zavedie do Berlína, kde proti zločinu bojuje komisárka Jackie Winterová (Susanne Hoss) so svojím nemecko-tureckým kolegom Mehmetom Schulzom (Ercan Durmaz).
Tam, kde sa nedostanú oni, prenikne Josh Engel (Mickey Hardt), ktorého prezývajú "Puma" vďaka tomu, že ovláda bojové umenia. V rôznych maskách a nebezpečných prípadoch ho môžeme sledovať v 8 častiach seriálu. (Eawy)
V rámci evropské akční tvorby jde o velmi slušný kousek. Pravdou je, že hlavním tahákem je sympatický Mickey Hardt, ale určitě potěší i skvěle zvládnuté akční scény a některé vtipné dialogy.(27.12.2005)
Nemecká produkcia a akčný seriál plný napätia a rýchlych scén kde aj v skutočnosti hlavný hrdina riskuje svoje zdravie. Veľmi sa mi páči, že tento seriál sa nesnaží ísť v zabehnutých koľajách americkej komerčnej produkcie, ale za hlavného hrdinu obsadili človeka na slovo vzatého, ktorý naozaj vie niečo o bojovom umení a rozhodne to vidieť. Navyše scény sú robené veľmi dobre, človek je v napätí a niekedy má pocit, že vidí európskeho Jackieho Chana. Vďaka za tento seriál a tu je naopak škoda že ho tak rýchlo ukončili a nedočkal sa viacerých pokračovaní, lebo si určite rýchlo získaval svojich fanúšikov nielen na Slovensku.(13.9.2010)