Reklama

Reklama

Pokémon 2: Síla jednotlivce

  • Japonsko Pocket Monsters: Maboroshi no pokemon Lugia Bakutan (více)
Trailer

Obsahy(1)

Připravte se na nezapomenutelná dobrodružství zcela nových Pokémonů! Starodávná pověst se naplní, když jsou Pokémoni Articuno, Zapdos a Moltres vyrušeni ze staleté harmonie. Když jsou narušeny samy síly přírody, závisí život na zemi na nečekané spolupráci legendárního Pokémona Kugia a mystického vyvoleného jenž byl předpovězen legendou. Dokáže Ash Ketchum sebrat odvahu, aby zachránil svět? Podívejte se, jak může jeden hrdina zcela změnit situaci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se po několika letech obnovit můj vztah k Pokémonům. Dopadlo to velmi neslavně, jak se ostaně dalo očekávat. Ano, dost nostalgie tam bylo, ale ta zmizela snad během prvních dvaceti minut. To už jsem se stihnul zasmát tomu, že je to pořád stejně debilní jako to bylo dřív, že dialogy jsou stále příšerné, animace nezajímavá, ale že stupidní řeč pokémon mě dokáže stále pobavit, pak už je to jen jedno velké natahované finále. Rádoby velmi moralistické a epické minuty jsou jedním velkým patosem. Přesto jednu hvězdu dát musím a zvažoval jsem i dvě, protože jsem se některým trapnostem opravdu nasmál, navíc jsem ty postavy po dlouhé době viděl rád a pak je tu ještě dokonalá hláška:"Mít tak kalhoty." 84minut jízdy stálo za to. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Veľký úpadok oproti prvému filmu a zároveň omnoho horšie ako seriál, ktorému som taktiež udelil odpad. Dej na mňa pôsobil príliš chaoticky a príbeh ma nudil. Všetky postavy (včetne pokemonov) mi boli nesympatické, najmä Misty, ktorá je v mojich očiach jednou z najotravnejších fiktívnych postáv všetkých čias. Dobrá nebola ani animácia. Vlastne tu nebolo dobré takmer nič. Jediné, čo môžem doceniť je, že vo filme čas od času zaznie dobrá hudba a divák si tak film nemusí zrýchľovať, či pretáčať (niekedy som sa musel naozaj nútiť to dopozerať celé, čo sa mi napokon predsa len podarilo). ()

Reklama

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Už první film vypadal v kombinaci se seriálem docela schizofrenně, u tohoto to platí dvousetprocentně. Příběh o tom, že díky jednomu sběratelskýmu magorovi vypukne mezi třema ptačíma pokémonama jejich malá karibská krize, a ta je pro svět stejně nebezpečná jako ta původní, je už úplně na úrovni Pána prstenů a podobných přípěhů (nesnažili se náhodou vzhledem k roku vzniku Tajiri a Shudo zamést cestičku Peteru Jacksonovi? :D). Jako by to ani nebylo propojené se seriálem o chytání povtůrek všeho druhu a jejich zápasení s jinýma potvůrkama nebo Rakeťákama. Ve výsledku ale film za seriálem pokulhává, a je bez pochyb, že v kinech měl úspěch jen díky tomu, že jsou to Pokémoni. Celkově to vidím na půl cesty mezi 2 a 3 hvězdičkama, ale budu hodnej a přidám P.S: Zvlášť když vezmu v úvahu i nepoužité záběry, mám podezření, že původně film plánovali jako závěr celé série (což jen tak mimochodem měl prapůvodně být už první film) a na konci měli skutečně dát v jednom kuse se kočkující a z romance podezřívanou dvojici Ash a Misty dohromady. A škoda, že to neudělali (byť vím dobře, že by nikdo s hlavou v pořádku nezařízl slepici snášející zlatá vejce), protože počínaje hned tím následujícím šly filmy definitivně do s**ček a seriál je zanedlouho následoval. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Celkom pekná rozprávka o veľkých, silných vtákoch a krehkých guliach k ním prislúchajúcich. Ale teraz vážne: Poslednou dobou sa rád vraciam aspoň pocitovo do detstva týmito, pre mňa srdcovými, rozprávkami - pochválim sa aj, že hruď mi zdobí malé tetovanie magikarpa. Pri turbo power rangeroch som bol nepríjemne sklamaný, akému lacnému braku som ako dieťa venoval pozornosť a vášeň. Pri pokémonoch našťastie až tak nie. Druhý film žiaľ neoplýva tak hutným príbehom ako slávna jednotka a mysteriózna trojka - dá sa povedať, že je zavesený na chabučkú dejovú kostru (dačo o potrebe harmónie v prírode) a samozrejme, že by som bol z toho viac nadšený pred 15 rokmi. No i tak môžem povedať že som sa nenudil a rád sa do tohto sveta ešte niekedy vrátim. Srší z neho množstvo detskej kreativity, akej sú schopní iba japonci. ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Pokémony jsem měl rád hodně krátkou dobu,seriál jsem žral asi tak v 10 letech a šmitec.První film jsem viděl v patnácti letech,tak to si každý umí představit,děs a hrůza(příšerná animace a příběh stojí za starou belu).Jenže s druhým dílem přišla revoluce,která přivedla lepší postavy,lepší pokémony,promyšlenější příběh,ale hlavně jsem od toho neutíkal,jak např.u prvního a třetího filmu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama