Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Romano má celkem dobrý cit pro rodinné prostředí a to je taky věc, která mě na tomhle baví nejvíc. To postrkování s bráchou a manželkou. Babka nemá chybu, jak ze života. Děda ujde, ale nejvíc mi nesedí Rayův brácha a jeho přítelkyně. Situace vycházející z interakce starejch s mladejma jsou zase jak na živo. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy geniální, ovšem nikdy jsem tento seriál neviděl v ang. a to dost zkresluje. Romana jsem ovšem viděl v pár pořadech v originále a smál jsem se jak blázen. Věřím tedy, že po shlédnutí pár dílů v původním znění min. jednu hvězdičku přidám. EDIT: Celé je to geniální a jen se potvrzuje jak dokáže imbecilní český dabing posrat fantastický seriál. Všech 9 sezon je úžasných. ()

Reklama

Margerie 

všechny recenze uživatele

Noční můra snad každé holky. Vdáte se a naproti přes ulici bydlí rodiče vašeho manžela, kteří absolutně nerespektují vaše soukromí, váš manžel je stále maminky mazel, který se jí neumí vzepřít a zastat se vás, a navíc spolu s vaší tchýní a tchánem musíte sníšet i svého čtyřicetiletého švagra, který se po rozvodu vrátil k mamince a je neskutečně natvrdlý. Jo, jako odstrašující příklad je tenhle seriál perfektní a já se skvěle bavila, z představy, že to zažiju taky, mi ale stéká studený pot snad po celém těle. 75% ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Jako bych se v tak viděl za pár let taky, maminčin mazánek bydlící hned naproti přes ulici a já i nadále zůstávám dítětem závislým na mamince, manželka to nemůže přenést přes hlavu, stejně jako v mém případě, místo Roberta, moje sestra Veronika. Jenom ten můj otec není takovej hypochondr, ale to se s věkem podá. Takže nějak takhle to má i Ray s Debrou a dětmi, musím říct, že kvalita seriálu postupně roste a zajímavé je to zejména tehdy, kdy se ožení i polda Robert, matkou nesnášenlivě oslovovaný jako Robík. Pak to má teprve grády, porovnání dvou manželství a vzájemné pošťuchování jejich hlavních protagonistů, do toho matka votravná jako svítiplyn a o oheň na střeše je samozřejmě postaráno... V televizi b to chtělo postupně osvysílat celý seriál, vždycky jsme totiž byli svědky uvedení jen některých serií. A to je škoda. ()

Daydreamer 

všechny recenze uživatele

Vlastně sitcomy nesnáším. Tenhle je jediný na který se nejen dokážu dívat, ale výborně se bavím. Pokud by mi bylo "náct", třeba bych to tak neviděl, ale, poučen svými rodinnými zážitky, ho velice oceňuji. Svou kvalitu si drží napříč řadami a po čase se klidně mohu podívat znovu. Jednoznačně doporučuji! ()

Galerie (76)

Zajímavosti (29)

  • Ještě než se začaly objevovat v seriálu rodiče Amy (Monica Horan) včetně bratra Petera (Chris Elliott), byl v jedné epizodě představen jako její bratr majitel komiksového obchodu Rusell (Paul Reubens). (Fenk)
  • Seriál se odehrává v newyorském Lynbrooku. (Tom Riddle)
  • Baronovic děti Ally, Michael a Geoffrey jsou ve skutečném životě sourozenci Madylin, Sawyer a Sullivan Sweetenovi. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama