Reklama

Reklama

Dynastie

(seriál)
  • USA Dynasty
USA, (1981–1989), 173 h 59 min (Minutáž: 45–95 min)

Hrají:

John Forsythe, Linda Evans, Joan Collins, Gordon Thomson, John James, Emma Samms, Al Corley, Pamela Sue Martin, William Beckley, Bo Hopkins, Heather Locklear (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(219)

Obsahy(1)

Sekretárka Krystle sa vydáva za svojho šéfa Blakea Carringtona, majiteľa denverskej ropnej spoločnosti. Milionársky život však nie je prechádzka ružovou záhradou. Krystle si musí získať dôveru služobníctva i nevlastných detí - prefíkanej Fallon a homosexuála Stephena. Okrem toho musí byť stále v strehu pred zákernou Carringtonovou ex-manželkou Alexis. (arkis)

(více)

Recenze (122)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že jako malá jsem tento seriál doslova "žrala" né kvůli příběhu - či příběhům já už vážně nevím oč tam vlastně šlo či mělo jít. Ale nepřekonatelná Joan Collins jako Alexis ta mě přímo uhranula. Krásnější mrchu jsem snad nikdy neviděla. No a když k tomu přidám to, že teď hltám knihy její sestry Jackie Collins mám nutkání dát 3*, ale to sem nepatří a já mám nějakou soudnost :) ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů (sérii, kde unesli jakousi ženu) a na čas mě to chytlo. Nakonec ale člověk stejně přijde na to, že tudy cesta nevede, a najde si jinou kratochvíli. Neupírám seriálu jistou „velikost a slávu“, ale hodnocení třeba i na této databázi tyhle jeho charakteristiky, a tím i celý seriál, dávají na jejich pravé místo, těsně vedle koše... :-) 1 hvězdička - 5%. ()

Reklama

Elisebah odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle vždycky koukala moje babička. Jednou jsem nějak asi omylem koukala s ní. No byl to nějaký díl, kde se k závěru konala svatba a všechyn je tam nějaký psychopat postřílel. Byla jsem teda zvědavá, jak to bude pokračovat, když hlavní hrdinové jsou mrtví a ejhle... druhý den v dalším díle byli všici zdraví jako by se nic nestalo a ani šrámy neměli. Ve světě asi neví co s penězi, když dovedou točit takovéhle kraviny. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Památné dny když po Dallasu přišla náhrada v podobě Dynastie. Ale nebylo to ono, nějaký ten nádech a ozvy, ale vyklubala se z toho telenovela, ač ten termín jsem tenkrát neznal. Buchty oproti Dallasu žádná změna, žádný charismatický J. R., jen prachy, intriky, smilstvo a hlavně kecy, všechno naprosto nezajímavý. Slabota a naprostá ztráta času. Jediný, co mi z toho seriálu zbylo, je Alexis je mrcha. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jen jsem si čistě vzpomněl na svoje dětský školní léta v devadesátých letech, kdy na nejmenované televizní stanici Nova, moje čekání na oblíbený Vražedný podřeží a Odpadlíka prznila tahle pffff nekonečná Dynastie... Je to sice slabší odvar než Tak jde čas, nicméně ty vzpomínky to nabouralo dokonale. 15% ()

Galerie (132)

Zajímavosti (22)

  • K seriálu vyšly česky v roce 1994 i knihy Dynastie (Dynasty, 1983) a Ohrožená dynastie (Alexis Returns, 1984) od Eileen Lottman, autorky specializující se na beletrizované seriály. (NinadeL)
  • Během 5. série bylo odhaleno, že hostující Rock Hudson je HIV pozitivní. Protože měl v seriálu několik líbacích scén s Lindou Evans, spekulovalo se, zda nemohla být ohrožena. V reakci zavedly herecké odbory pravidlo, které vyžaduje od herců pravdivé informování o zdravotním stavu. (kenny.h)

Reklama

Reklama