Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sean McCaffrey jde ve stopách svého mrtvého otce – hasiče, který pracuje v hasičském sboru města Chicaga jako vyšetřovatel. Je tak trochu samotář a moc se mu nezamlouvá, že na případech musí pracovat se svou kolegyní, Maggie. Sean je pověřen vyšetřováním neštěstí, kdy při výbuchu domu zemřelo pět dětí přímo o Halloweenu. Sean se sice dokáže dopátrat žháře, který požár s následným výbuchem založil, stopy ale ukazují na to, že šlo o předem připravený teroristický útok. Aby Sean zjistil více, musí ve vězení navštívit zločince a žháře, Ronalda Bartela. To je pro Seana velký problém, Bartel je totiž přímo zodpovědný za smrt Seanova otce. Nakonec se Sean od Bartela dozví, že požár s výbuchem měl odvrátil pozornost od krádeže nebezpečných raket. Ještě než může Sean pokračovat ve vyšetřování, teroristé se pokusí zabít přímo jeho a jeho přítelkyni. Sean totiž zjistí, že má v bytě pod postelí nainstalovanou bombu... (TV Nova)

(více)

Recenze (20)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na video pokračovanie starého kinohitu to dopadlo celkom dobre. Hlavným hrdinom je syn jednej postavy z jednotky, ktorý znova vyšetruje príčiny požiaru a snaží sa odhaliť či sa jednalo o úmysel. Hlavný predstaviteľ je dostatočne charizmatický, aby utiahol film. Horšie to je s jeho parťáčkou. Genderovo a rasovo vyvážená černoška. Iná kvalifikácia ma pre jej angažovanie nenapadá. Dokonca sa tu mihnú aj dve postavy z jednotky a ich scény stoja za to aj keď veľa priestoru nemajú. Hlavným plusom filmu je, že vizuálne vyzerá v pohode. Ako taká lepšia dvojepizóda nejakého seriálu o hasičoch a nie ako súčasné amatérske Seagalovky. Hlavným mínusom filmu pre má je, že je to v jadre detektívka v ktorej sa pátra po mpaníkovi, ktorý zakladá ohne. A mňa detektívky bežne nudia. Prípad tejto ma tiež príliš nezaujal, ale kto má rád detektívky a filmy o hasičoch, tak bude s touto video jednohubkou spokojný. 5/10. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Ani jsem netušil že se něco takového chystá, když mi bratr dnes poslal odkaz na film, volně dostupný na netu. Nemá cenu se vyjadřovat k ději, který patří do skupiny "Segalovek" a ani nějaké efekty jako v prvním Ohni nečekejte. Přemýšlel jsem jestli to ti pánové Sutherland a Baldwin mají za potřebí. Peníze asi potřebují oba, jinak netuším proč na něco takového kejvly. Podle mě to muselo být dost na pytel už při čtení scénáře. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dvojka navázala překvapivě těsně (jako po 20+ letech, hlavní traumatizovaný samorost je syn hasiče Kurta Russella), jenže postrádá všechno, co dělalo hrdinský 90kový velkofilm tak "spalující". Namísto velkolepého plamenného inferna (na které zjevně nebyly peníze ani schopnosti) se totiž transformovala v béčkovou, nemastnou neslanou kriminálku s klišovitými postavami, v níž se honí prototypy balistických raket, no vážně! Skvěle (se) bavil jen Donald Sutherland v zopáknuté roličce chorého pyromana. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hasiči s bouchačkama, co v tomhle skvostu nic nehasej, no prosim. Krásný, že to má odkazy na jedničku, ale nebylo by lepší natočit kriminálku? Nedává mi to smysl. Navíc hl. hrdina nesympatickej, po boku černoška co si hraje na fízla a všichni hrozně nudej, nudnýma kecama v nudným filmu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skĺbenie práce hasiča a policajta? Na čo to bolo dobré? Keď si tam Anderson hovorí sám pre seba do diktafónu, pochopil som, že tvorcovia chcú navodiť atmosféru možno aj Zodiaca, ale priniesli atmosféru Pohotovosti, v tomto prípade skôr psychiatrického charakteru. Kriminálny príbeh bol celkovo nesúrodý, nie veľmi zaujímavý a isté záchranné zábery hraničili s fyzikou. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama