Reklama

Reklama

Vesmírna prieskumná jednotka SG1 nájde na planéte veľmi podivné kryštály, ktoré vyžarujú energiu. Jeden si vezmú so sebou na palubu SGC. A potom sa začnú odohrávať šokujúce zmeny. Kryštál je vesmírny votrelec, ktorý nakazí plukovníka Jacka O´Neilla, zduplikuje jeho formu a na Zem sa vracia Jackov duplikát. Skutočný Jack ostal v bezvedomí na cudzej planéte. Ked sa vráti na Zem, musí všetkých predvečiť, že on je originál. (TV JOJ)

(více)

Recenze (14)

Honza2211 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodl jsem se občas komentovat k lepším epizodám. Hvězdná Brána si to zaslouží. Je to tak - tohle je hlubší emocionální epizoda s Jackem, jeho ženou a mrtvým synem, protkaná fajn hudbou - a to přesně důvod proč jsem se na ní dnes podíval. Velice zajímavá byla vsuvka "krystalických entit" a k ní se poutající lehké psychologické drama a z toho plynoucí napětí. Trochu oddech mezi díly. Jackova žena nebyla špatná, ale úplně mi tam neseděla, Richard zklame jen málokdy. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabití Jackova syna byla pro jeho charakter důležitá věc, takže se nedivím, že autoři cítili potřebu ji v počátcích seriálu uzavřít. Nemůžu říct, že by šlo o jednu z mých oblíbených epizod, ale svou důležitost měla a herecký výkon RDA se mi líbil. Teal'c sledující zprávy pobavil - první dojem dělá hodně, co si ten chudák asi mohl o naší planetě po tomhle myslet? Jinak tady mi ještě rozebírání Charlieho nevadilo, ale škoda, že to touhle epizodou neskončilo. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne jeden z nejhorších dílu SG1 vůbec. Strašlivě upatlaný díl, kde se člověk nedozví nic nového (a kdo tvrdí opak tak neviděl původní film) a ani celková příběhová linie se neposune ani o milimetr. Andersonův výkon působí tradičně dost toporně a emocionální scény mu vyloženě nejdou. Největší vata v celé franšíze, když pominu Stargate Infinity. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama